Pynė


Pynė

500 g miltų 1 pak. sausų mielių (Dr.Otker 7g) 50 g smulkaus cukraus 1 pak. vanilinio cukraus 1 žiupsnelis druskos 3 kiaušiniai 240ml drungnos grietinėlės 150 g razinų Truputis pieno Išmaišome miltus su mielėmis, suberiame cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmušame 2 kiaušinius, 1 kiaušinio baltymą (trynį pasiliekame), įpilame grietinėlę. Viską sumaišome, suminkome tešlą ir laikome ją šiltai, kol pakils dvigubai. Tada į tešlą įminkome razinas. Iš 2/3 tešlos suvoliojame du volelius, juos suvijame ir dedame ant sviestu pateptos skardos, truputį suplojame. Iš likusios tešlos padarome tris volelius, supiname pynę ir uždedame ją ant pirmosios. Aptepame tryniu, sumaišytu su pienu, ir vėl laikome šiltai, kol pakils dvigubai. Kepame 175-200C temperatūroje apie 35 min.

Razinos Blogai. Bet atrodo tai labai Niam niam.

bulka Veee

Razinos Gerai. Bet šita be razinų, nes šeimynykščiai kai kurie nemėgsta.

ok