pusryčiams
nu bet atrodo skaniai tai jau spejai toki gabala sukirsti pusryciams
o kas jogurte riesutai ar? man panasu i biskvito gabaliukus
taigi aš apskritai pusryčių nevalgau o ten paprasčiausi selgo sausainukai
Cia is varskes, apatinis sluoksnis? O virsuj - persiku gabaliukai, ar kas? Atrodo labai skaniai…
labai paprastutis: apačia: sausainukai užpiltyti pieniniu ar jogurtiniu želė (ką po ranka turiu) viršus: šįkart persikai su apelsinine žele užpilti. ir skanu, ir lengva. kaip tik desertiniams pusryčiams
kas cia kriausiu pyragas?ar persiku ?
D_kate, o tas pieninis ar jogurtinis zele - tai tavo pacios darytas? I jogurta zelatinos dedi? Ar pirktinis koks?
Maximoje yra grietineles ir karameles skoniu zele. Karameline jau bandziau- tikrai skanu Bet tikriausiai cia jogurtas su istirpdyta zele O kiek zelatinos i koki kieki jogurto reikia det?:>
mmm… Reiks pabandyt pasigamint toki
čia pieninė želė. tai kad aš viską dedu iš akies, tai tiksliai negaliu pasakyt apie 0.5 litro pieno dedu nepilnus 4 šaukštus želatinos. kol brinko želatina, pašildžiau (tik neatvirinti!) pieną. tada dedu apie pusę indelio kondensuoto pieno (na, čia skonio reikalas, kas mėgsta saldžiau, gali ir visą susikratyti ) man skaniau nei cukrus. duoda kitokį skonį. galima ir vanilinio cyukraus įberti, kam patinka. ir kai išbrinksta želatina, supilu ir ją. ir šaldau. tiesa, jei norit, kad sausainukai liktų apačioje, t.y. būtų kaip pyrago pagrindas, tada ant jų želatiną reiktų piltį jau šiek tiek apstingusią, nes kitaip sausainukai plūduriuoja
moderna, čia persikai bet juk galima daryti įvairiausius variantus
jetau kaip skaniai atrodo : ) : D sedewras, ne pusryciai!!! : )
ok. kaip apačią padaryt jau aišku, o kaip ant viršaus te viską užlipyt? visada svajojau pati sukurti tokį pyragą
tokį pyragiuką visad darau iš vakaro. kaip jau sakiau, truputį pašaldau pieninę masę, kad ji truputį apstingtų, kai nebebūna skysta, užpilu ant sausainukų, tada vėl kišu šaldyti. kol šąla pasidarau viršutinį sluoksnį, t.y. susipjaustau kokius noriu vaisius (galima riešutų, razinų, na, fantazijos jukturit ir patys) ir išbrinkinu kokią vaisinę želę. kai pamatau, kad pieninis sluoksnis jau sustingo, tada užpilo vaisinę želę su vaisiais. ir per naktį laikau šaldytuve. ryte - puikus, lengvas pusrytis
Alia kaloringas, jei daug suvalgysi.
Seile nutyso Labai skaniai atrodo Jurgita - viskas kaloringa, jei daug suvalgysi Todel reikia valgyti saikingai
niam…
Na šiaip pyragų nemėgstu,bet šis atrodo skaniai…
as tai tokiu nelabai megstu, nepyk, Katyte. Man tai patinka kur daug sokolado… ammmmmmmmmmmmm…