pusku su tete
mmm…vyru foto padave
fainai, grazu kai taip sutaria tetis su vaiku. bet man nuogo vaiko foto arba nuogu pimpiliuku pleze…nu nzn, man net nzn kaip pasakyt. vaikas savo intymumo negali apgint. as pvz saves nuogos nenoreciau rodyt. tai gal ir vaikas nenori?
Ir iziurek tu man ,ziurint i maza vaika,pimpala… As kiek ziuriu tai tik grazu vaika matau,grazioj kompocicijoj…
teisingai darai
o angeliukai buna apsirengia?
zentelis busimas Juliukas su Amelija labai panasus net vyras tam pritare
eleniuk- niu jie abu tamsus rubuiliukai idomu kaip bendrautu kartu
viena diena issiaiskinsim.Maniske tai jau zinok moka peshtis isikimba su Jornu koki viena ir ta pati zaisla-pvz pliusini suni-Jornas i save traukia,o Amelija-i save,tik dar spiegia garsiai garsiai jei nepavyksta nugalet fizine jega,tai nokautuoja garsu (visa i mama )
prajuokinai balsu nusijuokiau Julius gerietis,jauciu duotu jai ta viena zaisla o pats pasiimtu 10 kitu
Panasu, kad myletojas vandens isreiska isduoda
turbut beveik visi vaikai dievina maudynes
nu angeliukai pridengti buna, kartais nea as kalbu apie savo nuomone. gi apie nuoga pimpiliuka pleže rasiau. pati pamenu kai per prievarta bobu pleze buvo liepta nusirengt - matai teta saugojo mane ir norejo pasidegint…o mama niekad nenurenginedavo - visad sarmatlyva buvau. tai ir nenoriu nurenginet vaiko viesai, kol jis negali nusprest ar jam tai priimtina ar ne o kad negrazi foto ar vaikiukas negrazus - nesakiau. vaikas su teveliu - man pats graziausias vaizdas
o mama su vaiku tai jau ne ?
Manes tokios nuotraukos nežavi. kartais ir viena smulkmena sugadina visą vaizdą
o mane zavi…nes tai angeliskas grozis o jus senamadisku poziuriu gyvenat.Nieko nuostabesnio ir zavesnio nera uz nuoga kudyki…
Taip, mano požiūris kiek senamadiškas ir net nesiginčiju dėl to… Bet man vaiko nuogumas galvoje atskleidžia, kad ir sėtukas toks pats, dėlto nemaloniai nuteikia
o nuogumas tai jau nebegrazu?Man grazu grazus nuogumas visada o grazios fotkes su graziu nuogumu taip pat
Na gal ir gražu , bet geriau jau tokias nuotraukos savo albume palikti, o ne publikuoti internete O vyras žino, kad jis toks demonstruojamas???