pusku su tete

pusku su tete

Flirtasmmm…vyru foto padave Juokiasi

fainai, grazu kai taip sutaria tetis su vaiku. bet man nuogo vaiko foto arba nuogu pimpiliuku pleze…nu nzn, man net nzn kaip pasakyt. vaikas savo intymumo negali apgint. as pvz saves nuogos nenoreciau rodyt. tai gal ir vaikas nenori?

Ir iziurek tu man ,ziurint i maza vaika,pimpala… Pavargęs As kiek ziuriu tai tik grazu vaika matau,grazioj kompocicijoj… Tūsas

Juokiasiteisingai darai

o angeliukai buna apsirengia?

zentelis busimas Girtas Juliukas su Amelija labai panasus Šypsenanet vyras tam pritare Šypsena

eleniuk- Šypsena niu jie abu tamsus Šypsena rubuiliukai Šypsena idomu kaip bendrautu kartu Šypsena

Valioviena diena issiaiskinsim.Maniske tai jau zinok moka peshtis Cha cha isikimba su Jornu koki viena ir ta pati zaisla-pvz pliusini suni-Jornas i save traukia,o Amelija-i save,tik dar spiegia garsiai garsiai Juokiasijei nepavyksta nugalet fizine jega,tai nokautuoja garsu Cha cha (visa i mama Juokiasi)

prajuokinai Juokiasi balsu nusijuokiau Juokiasi Julius gerietis,jauciu duotu jai ta viena zaisla o pats pasiimtu 10 kitu Cha cha

Panasu, kad myletojas vandens Cha cha isreiska isduoda Mirkt

turbut beveik visi vaikai dievina maudynes Mirkt

nu angeliukai pridengti buna, kartais nea Šypsenaas kalbu apie savo nuomone. gi apie nuoga pimpiliuka pleže rasiau. pati pamenu kai per prievarta bobu pleze buvo liepta nusirengt - matai teta saugojo mane ir norejo pasidegint…o mama niekad nenurenginedavo - visad sarmatlyva buvau. tai ir nenoriu nurenginet vaiko viesai, kol jis negali nusprest ar jam tai priimtina ar ne Mirkto kad negrazi foto ar vaikiukas negrazus - nesakiau. vaikas su teveliu - man pats graziausias vaizdas Gerai

o mama su vaiku tai jau ne ? Klasta Cha cha

Manes tokios nuotraukos nežavi. kartais ir viena smulkmena sugadina visą vaizdą Nekaltas

o mane zavi…nes tai angeliskas grozis !!! o jus senamadisku poziuriu gyvenat.Nieko nuostabesnio ir zavesnio nera uz nuoga kudyki…

Taip, mano požiūris kiek senamadiškas ir net nesiginčiju dėl to… Bet man vaiko nuogumas galvoje atskleidžia, kad ir sėtukas toks pats, dėlto nemaloniai nuteikia Veee

o nuogumas tai jau nebegrazu?Man grazu Flirtas grazus nuogumas visada Flirtaso grazios fotkes su graziu nuogumu taip pat Flirtas

Na gal ir gražu Nežinau, bet geriau jau tokias nuotraukos savo albume palikti, o ne publikuoti internete UžsispyręsO vyras žino, kad jis toks demonstruojamas???