pusbrolis nusipirko
nebrangu?
DOLCE *****A???
nesaldūs
grazus
Netikiu ,kad Lietuvoj tokius rado
Lattras nekritikuoja
Odinis padas kaip suprantu? Šiaip super, bet per lietų geriau batus nusimauti ir eiti basam
Tokie batai skirti parketa trinti arba trumpiems perejimams is taxi i kita pastata,o ne po lietu vaikscioti
o jei tūlike į my7alą netyčia įlipsi?
Bent as tai neperfekcionistas, nemyzu ir i *****a ilipes ir per lietu praejes, negi tarnausi batams, jie turi tarnaut tau. Arba negi pirksi prastensius batus vien tam, kad maziau gaila butu ju. Nors aisku tai nereiskia, kad vienodai traktuoju batus, jei lauke lija tai dazniau griebiu prastesnius-pigesnius.
N-Era,tu teisus.Daiktai mums tarnauja ,o ne mes jiems.Bet zmogus pamirstantis pagarba daiktams nevertas ju tureti. Aisku,force major situacijoje eisi ten kur reikia,ar kaip Magelano ekspedicijos narys is tu batu odos sriuba virsi.Ne apie tai kalba. Bet syki tu uzsidejai siuos batus tai turi pasirupinti pinigais taxui,nes jie netinka kulniavimui is vieno miesto galo i kita.Trintis autobuse (ne prie dzinsu gi juos apsiavei) irgi ne iseitis. Bet jeigu negalima,o labai norisi? Tada aukis ir vaiksciok su jais.Niekas nesmerks.Cia gi lietuvis eina,ka noreti.
New Era, odinis padas gavęs drėgmės žiauriai greit dėvisi Jei nešiosi tik sausu metu - iš principo gali nesukti galvos dėl dėvėjomosi. O iš tikrųjų problema tame, kad Lietuvoje bijočiau patikėti padų keitimą batsiuviams, nes esu matęs taip gražiai sutvarkytų batų, kad P.S. Pagarba daiktams
DEvisi, todel per lietu ir nesideciau, bet ne visada gali zinot, kartais diena sauleta, o paskui isejus jau lietus. Tai tarkim jei 2 kartus i menesi lietaus gaus, ar labai devesis?
Man šiemet teko per lietų vieną kartą pavaikščioti - asfaltas, smėlis, žolė. Tai toks vaizdas, kad susidėvėjo labiau, nei per visą praeitą vasarą Aišku tai subjektyvu, nes kiek nusitrynė aš nepamatuosiu, bet vizualiai tai pavargo žiauriai. Šiaip reikėtų mažiausiai sukti galvą, tiesiog gerą batsiuvį kažkur susirasti.
jei dazniau nori vaiksciot - tai uzsidek “profilaktika” ir drozk. As vasarai nusipirkes buvau su odiniu padu, tai pritaike tokios pacios spalvos profilaktika uzdet - tai per kelis metus nesudroziau, jau atsibodo. Vis tiek lengvesni nei su paprastu padu pirkt.