Pupeliu xa xa xa Remix (zirniai)+ tesinys 32 zhinute

Pupeliu xa xa xa Remix (zirniai)+ tesinys 32 zhinuteCha cha

Daugelis tikriausiai savo sode ar darze turi pasisodines vasarai zirniu… Kai juos po truputi skyni ir valgai, nieko neatsitinka, o kai zmogus ju padaugina, tada ir prasideda Juokiasi… Mandagus - pradeda tyliai pirscioti ir stengiasi nutolti nuo kitu, kad to neparodyti Santurus - stengiasi uzlaikyti bezd***s savyje Beprotis - apsikakoja ir valgyti dar daugiau zirniu Protingas - nuskuba i tualeta visko apmastyti Kvailas - pradeda persti ir nesupranta, kas jam Isdidus - didziuojasi tuo, kad perdzia Siurkstus - tiek padaugina, kad apsitriedzia Laimingas - pradeda sokineti is dziaugsmo ir garsiai perdzia Svaruolis - padaro kruva ir isvalo Liudnas - padaugines perdzia ir verkia Aukstas - galvoja, kaip nepris**** kam ant galvos Mazas - apsikakoja, bet jo kruveles niekas taip ir nepastebi Purvinas - perdzia, o paskui pridaro i kelnes Cha cha Šypsena Juokiasi Taip Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

man tai geriausiai liudnas Juokiasi

Kvailas klausimas. Kas bendro tarp perdimo ir zirniu? Nekaltas

MAndagus ir Liudnas Cha cha Cha cha

mazas Gerai Juokiasi

Man taij liudnas ir aukshtas labiausia Gerai~ Juokiasi~ Juokiasi~

Pabandyk pats,suzinosi… Juokiasi

biski zostkai Juokiasi

wisaj bajka… Cha cha Cha cha Juokiasi Taip Tūsas

Mano senele pasakojo, kad jaunystes laikais pazinojo viena vaikina, kuris zirniu prisivalges mokejo polka isgroti Cha cha

BORA, gerai tu cia !!! Laimingas Cha cha

geras Gerai ypac apie auksta patiko Juokiasi

Juokiasi mhm…geras Juokiasi

Kas netiki sitais dalykais, tegu pabando pats! Cha cha Juokiasi

Liudnas ir mandagus Gerai Juokiasi Juokiasi Juokiasi Nerealiai cia

Kazkaip nenoreciau ishgirst…nebent su dujokauke sedeciau Nekaltas Juokiasi

visiskai nieko juokingo nera Pavargęs Žvaigždė

Neblogai Cha cha

Cha cha