Puikybė :)

Puikybė :slight_smile:

Labai juokinga man si foto MirktKazkaip visiskai nepanasu… Šypsena

a baigsi? Kada savo akis parodysi?

Šypsena Akis mano dienorastyje gali pamatyti Mirkt

Įdomiai Šypsena Gerai

Labanakt ŠypsenaAciu uz komentara, Vytautai III ŠypsenaMan lb idomu Šypsena

Blur my comment Liūdnas Veidukas angeliškas DrovusPlaukai dieviški NekaltasAkys paslaptingos Gėlė

viena is portretines fotografijos taisykliu - ryskumas i akis. Kai ismoksi galesi sau leist jas lauzyt. Veidas persviestas, strus seseliai zavesio nepriduoda. Need more comments?

Bent vienas issake tai, ka ir as manau. Buvau nusiteikusi tavo nuotrauku isvis nekomentuoti, nes, ziurek, atleks kokia persiutusi Rykule ir… pykcio ir asmeniskumu ir taip jau daug paskutiniu laiku tarp dalyviu… Ar neuzteks fotografavimo klaidas pateikineti kaip mena??? IMHO, aisku. Vytautas III, is ko sprendi, kad akys paslaptingos, jei sioje nuotraukoje, kaip ,beje ,ir beveik visuose ju nesimato? Nekaltas Nebent autore pazysti asmeniskai…

Mirkt Juk tam ir dedu nuotraukas, kad Jus jas komentuotumet, o as galeciau pasidziaugti sėkme arba pasimakinti is klaidu ŠypsenaJokios foto mokyklos nelankau Liūdnas Sitas psl. mano vadovėlis… -------> Akiniuota ,Ar neuzteks fotografavimo klaidas pateikineti kaip mena???" …! Baracuda_1, Aciu MirktTokiu esminiu taisykliu labiausiai laukiu.

Sorry, ale rezultate nuotaika - morgo etiudas Šypsena Tikiuosi tokia mintis ir buvo.