PS3 bei PS4 turėtojų klubas

Taigi tie bd diskai turi specialia apsauga nuo visokiu ibrezimu Šypsena

Draugas sian pridave atgal fuel ir wanted,paeme red faction ir call of juarez. Abu atnese man bo pats isvaziuoja i komandiruote Cha cha

hehe, tuoj OLED isibeges ir galesime sakyti “bye bye lcd” Juokiasi

Nebūtina jiem iš pradžių išparduot senų. Slim uždėt gali dabartinių konsolių kainą, o pastaruosius atpigint 100$ ir išpirktų vistiek.

Tik nepatariu mokėt už heavenly daugiau nei kokius 50-60lt, nes labai trumpas ~7val, jei nelabai skubant žaistCha cha

einu as nuhakinsiu vidzone… Kietas

nu jo tas susirasinejimas tikrai siek tiek nervina, bet pasui pripranti ir vos ne kaip ant klavos atmintinai zinodamas kur raides.

jo xi tai tikrai idomus. paprastus fragmentus dar paciam imanoma susirinkti, bet steplerio uzduootsi su drugeliais… ten tai super duper, kelias pats padariau kitas tik su walkthrough. snd reik tos Jessie lygi per LBP sulosti ir bandyt issiaiskinti. Tu jau mini games losiai? ta kur reikejo per kazkiek laiko visus 5 ar 6 praeiti ant expert? arba advrnture old shool su simboliais, ten prikolnai padaryta ir asq max tilt neblogas sixaxis kur nauduoja.

zaist negali, tik rasyti kiek zinau

Aš su tuo NHL09 turbūt vienintelis lietuvisJuokiasi

Kaip ten yra ebay, kai nusiperki ką nors, tai turi būtinai ateit žinutė, kad išsiuntė jau ar gali ir neateit?

kaip, kad skotas sake: nx selinai jei nepatinka?Cha cha

Skotai, gali man paaiskint kaip tu ten savo kortele uzsiregistrvai tam psn’e?

kasnors Resistance 2 dar loshia online ar jau uzhmetet ?

bl gal gali man, zlibam, paaiskint kur tu ten korteles duomenis suvedei?Nekaltas pzdc arba as visiskai veplas arba puslapis ziauriai padarytas

Na turetu but savaime suprantama, kad jei zaidi su ps3 online tai reik atjungt visus torrentus ir kitus trafiko edikusŠypsena

aha, su 3-iais ash ir dar pavarau, bet blin kai ketvirta ikisha, tai nx, pasaulis apsiverchia Šypsena

nu ka liko keturios trasos ant motorstormo laimet. visos prizines paimtos yra.siaip is tu keturiu tik viena yra lenktynes Cha cha
dvi speed rungtys ir viena eliminatorius Šypsena
gavau trofi 5 pergales visose trasose Šypsena

Kaip gaut blogos karmos negaunant xp?Cha cha maniau uz zmoniu zudyma neduoda xp, o pasirodo duoda… nespaju blogas pasidaryt kaip lvl pakylaCha cha

kai paskaiciau tavo posta, galvoju oho Cha cha nueinu pazet ten, norimu zaidu nuolaidos ~30ltJuokiasi vistiek pigiau is uzsienio gaunasi pirktŠypsena

As dar ir siandiena niekaip nepasijungiu Cha cha

Oi pasidarys pinigeliu sony su situo home Cha cha

gta temoj uzsiminiau, kad radau kontroleriu evoliucijos medi, bet nenorejau gta temos teerst off topic’u tai linka i cia imesiuŠypsena

http://www.axess.com/twilight/console/