Taigi tie bd diskai turi specialia apsauga nuo visokiu ibrezimu
Draugas sian pridave atgal fuel ir wanted,paeme red faction ir call of juarez. Abu atnese man bo pats isvaziuoja i komandiruote
hehe, tuoj OLED isibeges ir galesime sakyti “bye bye lcd”
Nebūtina jiem iš pradžių išparduot senų. Slim uždėt gali dabartinių konsolių kainą, o pastaruosius atpigint 100$ ir išpirktų vistiek.
Tik nepatariu mokėt už heavenly daugiau nei kokius 50-60lt, nes labai trumpas ~7val, jei nelabai skubant žaist
muziqaz rašė:
karoc, bite suvele ir neikele mano komentaro apie vidzone ir psn home XI.
vien zodziu, vidzone, visai nieko. jei as sugebejau pasidaryt playlistuka sioki toki tai ir kiti manau sugebes
jausmas kaip ziurint koki mtv tik pasirenki ka klausyt. siytais jau kokia valanda ziurineju visokias lady gaga, girls aloud ir agileras
sueina gerai visai pasirinkimas nera didelis bet ner ir mazas siaip beto tikiu, kad jie ten kasdien vis prideda kazkiek.
o tas psn home XI, tai tikrai super dalykelis
visa vakara prastumiau ten
einu as nuhakinsiu vidzone…
nu jo tas susirasinejimas tikrai siek tiek nervina, bet pasui pripranti ir vos ne kaip ant klavos atmintinai zinodamas kur raides.
jo xi tai tikrai idomus. paprastus fragmentus dar paciam imanoma susirinkti, bet steplerio uzduootsi su drugeliais… ten tai super duper, kelias pats padariau kitas tik su walkthrough. snd reik tos Jessie lygi per LBP sulosti ir bandyt issiaiskinti. Tu jau mini games losiai? ta kur reikejo per kazkiek laiko visus 5 ar 6 praeiti ant expert? arba advrnture old shool su simboliais, ten prikolnai padaryta ir asq max tilt neblogas sixaxis kur nauduoja.
virgis81 rašė:
Kazin nupirkus paprastesne klaviatura su usb jungtimi ja pajungus prie ps3, ar veiktu ji normaliai? Ar galeciau zaisdamas kašį su klava atlikti visas žaidėjų valdymo imantrybes? Ar reikia specialios, su ps3 suderintos klaviaturos?
zaist negali, tik rasyti kiek zinau
Aš su tuo NHL09 turbūt vienintelis lietuvis
Kaip ten yra ebay, kai nusiperki ką nors, tai turi būtinai ateit žinutė, kad išsiuntė jau ar gali ir neateit?
Theye rašė:
kagi, pabandzhiau MGS4, oi pyksit, bet pasakysiu kad nipatinka man tokie geimai neuzhtenka kantrybes selinti, sleptis, shliauzhti, apeiti ir pan
kaip, kad skotas sake: nx selinai jei nepatinka?
Skotai, gali man paaiskint kaip tu ten savo kortele uzsiregistrvai tam psn’e?
kasnors Resistance 2 dar loshia online ar jau uzhmetet ?
Škotas rašė:
Kushlius rašė:
Alvis rašė:
kaip per pc pirkti? einu ieškotiNepirkti, užregistruot kortelę arba acc naują.
https://secure.eu.playstation.com/sign-in/?PSNReg=trueSuveike Dabar einu miegot, o atsikeles mastysiu ka isigyt
bl gal gali man, zlibam, paaiskint kur tu ten korteles duomenis suvedei? pzdc arba as visiskai veplas arba puslapis ziauriai padarytas
Na turetu but savaime suprantama, kad jei zaidi su ps3 online tai reik atjungt visus torrentus ir kitus trafiko edikus
gonis rašė:
ai pamirsau pasigirt pavariau 99% ant guitar hero cia aisku ant easy pabandziau vidutini sunkuma, tai atsirado 4to mygtuko naudojimas ir jau iskart pievos vel gaunasi pirstai pinas
aha, su 3-iais ash ir dar pavarau, bet blin kai ketvirta ikisha, tai nx, pasaulis apsiverchia
nu ka liko keturios trasos ant motorstormo laimet. visos prizines paimtos yra.siaip is tu keturiu tik viena yra lenktynes
dvi speed rungtys ir viena eliminatorius
gavau trofi 5 pergales visose trasose
Kaip gaut blogos karmos negaunant xp? maniau uz zmoniu zudyma neduoda xp, o pasirodo duoda… nespaju blogas pasidaryt kaip lvl pakyla
m3d1n1z rašė:
na ką, atėjo šventės ir į Lietuvą GNT daro žaidimų išpardavimą, ps3 žaidimai parduodami vos ne už centus. http://pigu.lt/knygos_muzika_dvd_zaidimai/zaidimai/kompiuteriniai_zaid
imai?f[100][5919]=playstation_3 .Tas pats vyksta ir su X360 žaidimais. Netgi labai gailiuosi, kad neturiu ps3, kur tai matyta, už MGS4 tik 46,16 Lt bet reik skubėt, kadangi dauguma žaidimų jau išpirkta.
kai paskaiciau tavo posta, galvoju oho nueinu pazet ten, norimu zaidu nuolaidos ~30lt vistiek pigiau is uzsienio gaunasi pirkt
As dar ir siandiena niekaip nepasijungiu
Oi pasidarys pinigeliu sony su situo home
gta temoj uzsiminiau, kad radau kontroleriu evoliucijos medi, bet nenorejau gta temos teerst off topic’u tai linka i cia imesiu