Va per mainus gavau Prince Of Persia - bus ką veikt visą kitą sav, nes paskiau turėtų MW II pareit, o po jo jau kitą sav AC II
kagi, gavau brutal legend. net nustebau kad taip greitai. einam bandom
gaila kad shiandien i darba reikia kaiptik pirma diena po 2-ju isheiginiu
Paziuresim
Ar as teisingai supratau? bezdzione esanti televizoriuje pradeda zaisti su sunimis esanciais realiame kambaryje?
Medi jau esu pasodines Na o su skociukais manau dar neskubesim
Pavydziu jums
biski strigau vienoj vietoj an uncharted’o toj vietoj kai jau iseini is tu pozemiu, kur tos pabaisos laksto, ir susitinku su tuo seniu, savo draugu. ir issaudai priesus aikstej ir tuomet reik i baznycia eiti. blem kol priesus baznycioj pavyko issaudyt…o dabar as jau iki galo nuejau baznycios ir is galo priesai atbegineja soviniu beveik neturiu, tai jau vakar po dvieju mirciu nervai neatlaike ir mgo nuejau pazaist o po mazdaug saviates nezaidimo ziauriai taikytis sunku ant mgo
Gal lošiat kas LBP? Nes man jau su kitaicais nusibodo, lagas gan nemažas būna
ai jo dar juk fc2 as nepabaiges viena misija uzsibuginus pas mane kai reik toki bachura islaisvint ikalinta namelyje prie vandens. nu as su juo ten viduj pasneku, kad begam ir iseinu is namelio ir man vistiek rodo kad reik grizti i ji griztu ir jau nebeiseina su juo kalbet ir viskas
as kol kas tik is far cry 2 ir nfs trophiu siek tiek surinkes
rekomenduokit ka nors i far cry 2 panasaus
kas liechia geimu pirkimo, tai mano nomero uno kriterijus, tai saito galimybe konkuruoti su ebay kainomis.
Perejau godfather 2. Is pradziu kazkoks sh pasirode. Nuobodus, negrazus. Bet va paskutinis trecdalis tai labai smagiai susizaide
Tai, kad pilna ten to kraujo net ringas kruvinas būna.
ufc turbut bo zaidimas kaip ir treileris turbut rated Teen
Sniobelis rašė:
neimk nes kraujo ne laso nematysi
Cia apie kuri ?
nezinau tuomet… pabandyk tuomet rusu kalba pasirinkt, gal angliska veiks
http://www.gametrailers.com/video/quakecon-trailer-rage/54146 ar cia tik man atrodo, kad sitas bus fallout 3 kopija?
Na va jau porą valandžiukių palošiau. Įsitikinau tuo, kad ir diablo 3 gali laisvai leist ant konsolių Lengvai galima valdyti 12 skilų.
Skotas rašė:
Nu godfather ir mėšlas Nepasiskaitęs atsiliepimų paėmiau…
O va Sacred 2
As sacred 2 galvoju ant PC paimti. Nes kainuoja tik 7 svarus
Nu godfather ir mėšlas Nepasiskaitęs atsiliepimų paėmiau…
O va Sacred 2