PS3 bei PS4 turėtojų klubas

Va per mainus gavau Prince Of Persia - bus ką veikt visą kitą sav, nes paskiau turėtų MW II pareit, o po jo jau kitą sav AC II Laimingas

kagi, gavau brutal legend. net nustebau kad taip greitai. einam bandom Šypsena
gaila kad shiandien i darba reikia Liūdnas kaiptik pirma diena po 2-ju isheiginiu Liūdnas

Paziuresim Šypsena

Ar as teisingai supratau? bezdzione esanti televizoriuje pradeda zaisti su sunimis esanciais realiame kambaryje? Cha cha

Medi jau esu pasodines Cha cha Na o su skociukais manau dar neskubesimŠypsena

Pavydziu jums Cha cha

biski strigau vienoj vietoj an uncharted’o Cha cha toj vietoj kai jau iseini is tu pozemiu, kur tos pabaisos laksto, ir susitinku su tuo seniu, savo draugu. ir issaudai priesus aikstej ir tuomet reik i baznycia eiti. blem kol priesus baznycioj pavyko issaudyt…o dabar as jau iki galo nuejau baznycios ir is galo priesai atbeginejaCha cha soviniu beveik neturiu, tai jau vakar po dvieju mirciu nervai neatlaike ir mgo nuejau pazaistŠypsena o po mazdaug saviates nezaidimo ziauriai taikytis sunku ant mgoCha cha

Gal lošiat kas LBP? Nes man jau su kitaicais nusibodo, lagas gan nemažas būna Liūdnas

ai jo dar juk fc2 as nepabaigesCha cha viena misija uzsibuginus pas maneNekaltas kai reik toki bachura islaisvint ikalinta namelyje prie vandens. nu as su juo ten viduj pasneku, kad begam ir iseinu is namelio ir man vistiek rodo kad reik grizti i jiCha cha griztu ir jau nebeiseina su juo kalbetNekaltas ir viskas

as kol kas tik is far cry 2 ir nfs trophiu siek tiek surinkes Šypsena

rekomenduokit ka nors i far cry 2 panasaus Kietas

kas liechia geimu pirkimo, tai mano nomero uno kriterijus, tai saito galimybe konkuruoti su ebay kainomis.

Perejau godfather 2. Is pradziu kazkoks sh pasirode. Nuobodus, negrazus. Bet va paskutinis trecdalis tai labai smagiai susizaide Gerai

Tai, kad pilna ten to kraujoNekaltas net ringas kruvinas būna.

ufc turbut bo zaidimas kaip ir treileris turbut rated Teen Cha cha

Cia apie kuri ?Šypsena

nezinau tuomet… pabandyk tuomet rusu kalba pasirinkt, gal angliska veiksCha cha

http://www.gametrailers.com/video/quakecon-trailer-rage/54146 ar cia tik man atrodo, kad sitas bus fallout 3 kopija?Cha cha

Na va jau porą valandžiukių palošiau. Įsitikinau tuo, kad ir diablo 3 gali laisvai leist ant konsolių Gerai Lengvai galima valdyti 12 skilų.

As sacred 2 galvoju ant PC paimti. Nes kainuoja tik 7 svarus Cha cha

Nu godfather ir mėšlas Pavargęs Nepasiskaitęs atsiliepimų paėmiau…
O va Sacred 2Gerai