Laser ir OLED tai ne tas pats.
Update’ai pas soni tai plaukia tikrai stabiliai ir pastoviai Po biski vis kazkokias smulkmenas tvarko O labiausiai laukiu tai Sony Home paleidimo va ten tai bus afigienas dalykelis Ypac patiko trofeju kambarys
xTc rašė:
SveikiPaloshiau ash pas draugeli xbox’a (PES 2008 ir Fifa 08) bishki ir nutariau kad blin ir ash noriu ir man reikia, patiko
Ishpradzhiu galvojau kad PS3 butu geresnis pasirinkimas nei xbox’as, bet paskaichius shita straipsni (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=94112) ishvada darosi kad geimai daromi ant x’o, o paskui belekaip ir neatsakingai perdaromi ant PS3. Ta prasme ir grafishkai grazhiau atrodo ir kaikada FPS atzhvilgiu x’as sukasi geriau. Tai blin pasimetes ash dabar (nors pirksiu po kokiu 2-3 men)
Gal kas turi kokiu ideju apginti PS3 ?
Aš tavo vietoj pirkčiau ir tiksliau pirksiu tą kuris turi daugiau mano skonį atitinkančių exliuzyvų
xTc rašė:
SveikiPaloshiau ash pas draugeli xbox’a (PES 2008 ir Fifa 08) bishki ir nutariau kad blin ir ash noriu ir man reikia, patiko
Ishpradzhiu galvojau kad PS3 butu geresnis pasirinkimas nei xbox’as, bet paskaichius shita straipsni (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=94112) ishvada darosi kad geimai daromi ant x’o, o paskui belekaip ir neatsakingai perdaromi ant PS3. Ta prasme ir grafishkai grazhiau atrodo ir kaikada FPS atzhvilgiu x’as sukasi geriau. Tai blin pasimetes ash dabar (nors pirksiu po kokiu 2-3 men)
nera cia ka ginti
ps3 sedi su blue ray grotuvu viduje jau, nereikia papildomai pirkti mirusio standarto HD DVD romo kaip ant xbox360. Xboxas sedi rinkoje daug ilgiau nei PS3 delto ir kiekis zaidimu yra didesnis, bet ps3 gana sparciai vejasi. Zaidimu kurimas dabar ir yra toks koki mini tas straipsnis, bet manau greitai tai viskas keisis
et reik turet omeny kad xboxas sedi su windoze kastruota, o ps3 sedi su nemokamu linuxu
as visada juokiausi is xboxo pagaminimo kokybes, nors daba jau susitvarke jie siektiek, bet vistiek jau imidzas sudirbtas
ps3 gali pasigirti puikiu surinkimu.
PS3 dalyvauja folding@home projekte(skotas apie tai gali pasigirti), ir kolkas dar negirdejau nei vieno atvejo kur ps3 sudegtu/perkaistu ar dar kazka padarytu lankstydama baltymus. baltymu lankstymas apkrauna visa ps3 sistema keleta kart stipriau nei belekoks zaidimas
Ir beje, ps3 supportas fantastiskas yra. vien paziejus i foldingforums.org, jie net turi developeriu komandike ten surinke, kuri padeda belekokiais klausimais susijusiais su ps3.
beto nelabai retai ps3 ishleidzia koki firmware su patobulinimais ir panasiai
o kai sistema varoma yra linuxu su cell procesoriumi, tai ateityje galimybes yra vos ne neribojamos nes siandienai nei vienas zaidimas dar nera padoriaiparashytas, kad ishnaudot cell procesoriu. o ir kurimas linux aplinkai zaidimus kurejams visdar yra juodas mishkas. tad ateityje kokybe tik geres. kai tuo tarpu xboxe sedi ati video korta(panasi i pc kompe esancias), su windows aplinka. Tie du komponentai kurejams zaidimu yra gana pazystami. vienintelis nezinomasis yra IBM berods procas tad mano nuomone x’as turi maziau galimybiu tobuleti ateityje
bet cia tik mano nuomone, nes mano siela jau seniai parduota soniui, kai tas sumaste prisideti prie folding@home projekto
Sveiki
Paloshiau ash pas draugeli xbox’a (PES 2008 ir Fifa 08) bishki ir nutariau kad blin ir ash noriu ir man reikia, patiko
ai, man tai visai nieko… ant psp prazaidziau visus tony havkus ir dabar smagu pabandyt kazka naujo tikroviskesnio… (nes ten galedavai su riedlente i antra auksta per siena uzsokinet ir panasiai…) dar klausimelis, neeina ps1 ar ps2 zaidimai ant ps3?
kokia proga cia tau ta diska siunte?
15min tai nemazai Motostormé tai staigiai beto gali pats pakurt serva jei kitu netenkina vienos smagiausiu lenktyniu dar tas paradise burnaut turetu but visai nieko
kokiam mieste gyveni kashike
games.lt ten iš vis nėra jokios info Ten jau išleitų žaidimų datos sumaišytos. Šiaip kiek ieškojau, tai visur TBA, tik MGS Q2 buvo. Tai gal kas bent apytiksliai žino ar bent šiais metais ar kada
Nu blyn is neturejimo ka veikt visa tema perskaiciau
Buvo juokingu komentru, ypac pradzioj Didziausiu temos luzeriu galima isrinkt zaudrius, nes blyn sneka ir nusisneka, kartais nezinia juoktis ar verkt reikia