Bet sony su FF aukso kasyklas atrado: http://www.gametrailers.com/player/35593.html
Lietuva yra atskira istorija. Pas mus daug ko nėra. KAd ir tų pačių DS3 atskirai irgi nelabai gausi.
Na bet tie su DS3 yra is Japonijos arba Amerikos.
anyway per daug nesidomejau tais playstation, galvoju gal sau nieko butu, tik kaip su zaidimais, butinai reikia pirkti orginalius ar yra kur atsisiusti? butu nieko su kompanija pazaist kartais
nice kainos o zaidimai tik originalus veikia o siaip kazi ar labai daug kas siusis po 50gb zaidus a garantijos jokios ner? jei is pardes perki, gi ten turetu duot kokia tai
[/quote]
as issiaiskinsiu, kompai yra is pardes, pigiau darbuotojam 100 svaru jei buna pazeista pakuote ar panasiai, tad labai geros kainos gaunasi. Pries perkant viskas butu istestuota ar tikrai veikia, bet manau del ibreztos dezutes moketi SMARKIAI pigiau apsimoka
o jus visi zaidimus ir perkate orginalius? nera piratiniu pvz? nes kainos nauju zaidimu tai
Šiaip aš suprantu, kad jie nedažnai genda, bet vistiek norėtusi garantijos Aš iš vis norėčiau kokiem 3 metam prasitest Ale tada gautūsi turbūt virš 2k
Man tai apsimoka, bet jam tai nelabai
Tai jūs kooperuokitės su Allure, kad garantija būtų, aš tada paimsiu
savaitę jau kokią laiko neišimu uefa 2008 euro iš ps3 , niekaip online neatsilošiu
as irgi anu nemegstu, bet gal reiks pamegint, tada isvis be parkiu butu
http://www.cha.lt/uploads/posts/20080612_25.jpg <butinai zvilgtelkit, geimeriai
geriausias variantas -nesti atgalpriduoti, kad pakeistu ir viskas
ir mane sugundet su tuo brnout paradise, jau demuske siunciu bet nebepazaisiu siandien, isvaziuoju i sodyba
gal kas turit nba 08 live? būtų nieko persimest 1vs1
Kukas2 rašė:
Nemokama nektaro doze - tuoj efekta pajusime rashysenoje
_Cinzzano rašė:
Ka zinau tik tiek, kad didelis bet dabar be full HD nepirkciau teliko beje dar kontrastas mazesnis nei pas mane, siaip plasmos gerai rodo, bet reikia rezoliucijos 1920/1080 ir min 15000:1 contrast’o, cia mano nuomone tokia butu
del full hd ir hd ready: jei telikas mazhiau nei 42inch tai nera jokio skirtumo ar full hd ar ready hd (faktas), nes skirtumo nepastebesi.
O kas nori dydzhio ir nebrangiai, tai tas 50inch geriausias pasirinkimas.
Girinukas rašė:
Škotas rašė:
- ir be zaidimu bus ka veikt su ps3
pvz?
Sony Home, play tv, hd filmai.
I sony home tai isvis daug dalyku bus sukista
xTc rašė:
Girinukas rašė: tik vat tuo paciu reikia telika suziuret sia ir didziausia problema, nes visai neraukiu koki pirkt
Nus po mano ilgu klaidzhiojimu po ineta, forumu skaityma ir pan pasakysiu taip: Jei pagrinde bus geiminima ant teliko, imk LCD, jei pagrinde bus zhiurimas Standart Definition, sportas ar filmai tai TIK plasma.
Ash nusizhiurejau Panasonic TH50PX8B, kaina apie 1100 svaru. Jei nori FULL HD, ieshkok PZ serijos (kuri yra brangesne). Jei yra pinigu, tai imk Pioneer, kuris yra lyderis plasmose pagal picture quality (antras panasonic). Ir shitos dvi firmos turi geriausias apsaugas nuo burn-in (kuris dabar yra laaaaaaaaabai retas ir reikai laaaaaaaabai pasistenkti kad ji pasigauti). Apie kitas firmas net nemastyk.
Va chia idomios info gali pasiskaityti apie savininku nuomones ir pan: http://www.avforums.com/forums/index.php
O chia tipo profesionalus review apie lcd ir plasmas:
http://www.hdtvtest.co.uk/reviews.phpJEi turi kokiu dar klausimu, klausk, kiek zhinau atsakysiu.
Ka zinau tik tiek, kad didelis bet dabar be full HD nepirkciau teliko beje dar kontrastas mazesnis nei pas mane, siaip plasmos gerai rodo, bet reikia rezoliucijos 1920/1080 ir min 15000:1 contrast’o, cia mano nuomone tokia butu
muziqaz rašė:
bet as nesuprantu, koks daunas sudizainino tokias ausines dideles tik kartkartiniam pasichatinimui. Jomajo, negi noredamas pasichatinki kazkokiu budu per ps3 su kazkuom turesi nesiotis tuos uzbonus du ant galvos?
Norint naudoti jas pagal paskirti reikia dar prieda nusipirkt… kuris jungias prie tv ir is jo per bt transliuoja garsa
Idomu kiek toks kainuoja
Maciau per kiberzona ta Turok Bus ir ant pc jis
Igonas rašė:
Kushlius rašė:
SubankrutuotųDel vagysciu? Na tai galetu but uzstatas 200-250, o pati nuoma parai tarkim 10Lt
O kiek uzsieny nuoma kainuoja?
Kol Lietuvoje "piratai" klesti, kvaila isvis galvot apie toki versla.
Beje gal uztenka apie tv, cia juk ps3 tema