PS3 bei PS4 turėtojų klubas

Bet sony su FF aukso kasyklas atrado: http://www.gametrailers.com/player/35593.html Cha cha

Lietuva yra atskira istorija. Pas mus daug ko nėra. KAd ir tų pačių DS3 atskirai irgi nelabai gausi.

Na bet tie su DS3 yra is Japonijos arba Amerikos. Nekaltas

nice kainosApakęs o zaidimai tik originalus veikiaTaip o siaip kazi ar labai daug kas siusis po 50gb zaidusJuokiasi a garantijos jokios ner? jei is pardes perki, gi ten turetu duot kokia tai Nekaltas

[/quote]

as issiaiskinsiu, kompai yra is pardes, pigiau darbuotojam 100 svaru jei buna pazeista pakuote ar panasiai, tad labai geros kainos gaunasi. Pries perkant viskas butu istestuota ar tikrai veikia, bet manau del ibreztos dezutes moketi SMARKIAI pigiau apsimokaMirkt

o jus visi zaidimus ir perkate orginalius? nera piratiniu pvz?Šypsena nes kainos nauju zaidimu tai Apakęs

Šiaip aš suprantu, kad jie nedažnai genda, bet vistiek norėtusi garantijosNežinau Aš iš vis norėčiau kokiem 3 metam prasitestCha cha Ale tada gautūsi turbūt virš 2kJuokiasi

Man tai apsimoka, bet jam tai nelabai

Tai jūs kooperuokitės su Allure, kad garantija būtų, aš tada paimsiuCha cha

savaitę jau kokią laiko neišimu uefa 2008 euro iš ps3 , niekaip online neatsilošiu Girtas

as irgi anu nemegstu, bet gal reiks pamegint, tada isvis be parkiu butu

http://www.cha.lt/uploads/posts/20080612_25.jpg <butinai zvilgtelkit, geimeriai Šypsena

geriausias variantas -nesti atgalpriduoti, kad pakeistu ir viskas Šypsena

ir mane sugundet su tuo brnout paradise, jau demuske siunciu Šypsena bet nebepazaisiu siandien, isvaziuoju i sodyba Šuo

gal kas turit nba 08 live? būtų nieko persimest 1vs1 Šypsena

JuokiasiGerai

del full hd ir hd ready: jei telikas mazhiau nei 42inch tai nera jokio skirtumo ar full hd ar ready hd (faktas), nes skirtumo nepastebesi.
O kas nori dydzhio ir nebrangiai, tai tas 50inch geriausias pasirinkimas.

Sony Home, play tv, hd filmai.
I sony home tai isvis daug dalyku bus sukistaGerai

Ka zinau tik tiek, kad didelis bet dabar be full HD nepirkciau teliko beje dar kontrastas mazesnis nei pas mane, siaip plasmos gerai rodo, bet reikia rezoliucijos 1920/1080 ir min 15000:1 contrast’o, cia mano nuomone tokia butu Mirkt

Norint naudoti jas pagal paskirti reikia dar prieda nusipirkt… kuris jungias prie tv ir is jo per bt transliuoja garsaŠypsena
Idomu kiek toks kainuojaNekaltas

Maciau per kiberzona ta Turok Šypsena Bus ir ant pc jis Šypsena

Kol Lietuvoje "piratai" klesti, kvaila isvis galvot apie toki versla.

Beje gal uztenka apie tv, cia juk ps3 temaCha cha