Projektas


Projektas

Gal pastabų/patarimų kas turės? Vis tik nemažai vietos užima sklype. iki ribos 11 metrų NekaltasKita vertus stadiono nereik, žolės užteks gal. Mažint ploto pirmo aukšto nėra jau kaip.

Jei 1a terasą perdengs namo perdanga, tai reiks izoliuoti šalčio tiltus. 2a terasoj kampe nera atramos, vadinasi bus be stogo. Reiks kruopštaus darbo įrengiant lietaus vandens nuvedimo sistemą. Apie WC duris 1a svetaineje anksciau, atrodo rasiau. Iejima i WC daryciau is tamburo. 2a kolona kampe miegamojo prie terasos neturi kur atsiremti 1-ame aukste, nes ten kampinis langas. Jei spresi siju pagalba, gali gautis tikrai stambi sija, nes atstumas nuo sienos iki kampines kolonos terasoje gana didelis. 2-ame aukste nera vidiniu storu laikanciu sienu. Neaisku, kokia bus stogo konstrukcija - gal santvaros?

per daug didelių langų ne į pietų pusę - bus šilumos nuostolių O šiaip viskas neblogai. Tik žiūrint į tokius namus (didelius, dviaukščius), kyla klausimas: ką darysit po 20 metų kai vaikai išsilakstys? Namas pensininkams nėra patogus. Turėkit tai galvoje - parduosit.

stogas - aciu uz mintis. apie konstrukcine dali dar negalvojau. cia daugiau maziau kalba apie isplanavima eina, erdves, ju isdestyma ir plotus. 2a balkonas bus dengtas, tai gi ir kolona kampe atsistos manau. tas pats su miegamojo kolona, manau konstruktyve apacioje irgi atsiras kolona vietoj kampinio lango. cia daugiau maziau konstrukciniai dalykai. nors ir svarbus - apie juos dar negalvojau. del wc duru - tu teisus, reik is tamburo daryti. Dar beje - kaip su katiline, ar nera per ilgas kelias i ja? Sagara - kai vaikai pakils, teks ieskotis naujo lizdo. nesvarbu kiek tu aukstu, kvadraturos bus per daug. ar vieno auksto 200 ar 2 aukstu 200 skirtumo esminio nera - du kartus daugiau nei reikia. del langu - siaurine puse yra desniajame virsutiniame kampe. tai langai i rytine, pietine ir vakarine puse. langu dydis i r kiekis dar manau keisis. buvo svarbu pats isplanavimas.

Ziurint, ka laikysi katilineje. Jei tik katiline - daznai vaikscioti i ja neteks, manau. Bet jei ten stoves pvz. skalbimo masina, tai skalbiniu dezei gali tekti ieskoti vietos kitoje patalpoje, nes kiekviena karta nesti nesvarius drabuzius toki atstuma gali pabosti. Visokius namu ukio irankius, matyt, laikysi garaze?

Planas yra ilgą katilinę dalinti pusiau ir padaryt sandėliuką/malkinę. Skalbyklė gali nutūpti pirmo aukšto WC - ten dušo veikiausiai nebus. O kaip antram aukšte didysis miegamasis, ir patekimas į jį > drabužinė>WC> miegamasis. ar nebus nepatogumo į WC vaikščioti per drabužinę? gal verta į WC duris daryti iš miegamojo? Bet ir iš drabužinės pravartu NekaltasDėl stogo - planas yra keturšlaitis “grybukas”.

As, asmeniskai, 2a palikciau kaip nupaisyta.

o pirmame? Cha cha1a ir 2a kampinius langus veikiausiai naikinciau ir atskirciau vien nuo kito. atkristu kampinio lango malonumai ir bedos.

o pirmam aukste neturesi kokio sandeliuko?-matau viena neaiskia vieta po laiptais kur jis galetu buti jei laiptai nebus “atviri”,nes jei nera sandeliuko kokio,apart to uz garazo,tai manau reiktu pagalvoti apie tai,antrame aukste drabuzines isnaudosi tam tikslui Taip…na ir tas miegamasis su drabuzine ir vonia kazkaip netaip kazkas man atrodo…as bent isivaziduoju,kad ieiti turi i miegama, o poto jau is ten i drabuzine bei vonia…na as cia ta vieta kazkaip keisciau

Po laiptais manau bus uogienių sandėliukas. dėl miegamojo ir drabužinės vonios - man irgi keistai kol kas. Esu matęs ir labai patiko - iš miegamojo įeini į drabužinę, ir toliau vonia. šaunus išplanavimas. čia truputį kitaip. Dar apmastymuose dėl šio mazgo. ir vonia mažoka, norėtūsi didesnės truputį.

1-ame aukšte naikinčiau kampinį langa (daryčiau du atskirus arba vieną į terasos ir kiemo pusę). Taip pat duris iš katilinės į garažą patraukčiau į kitą pusę, kad einant iš kambario į katilinę nereikėtų aplink mašinas vaikščioti, bet tai dar priklauso ir nuo katilinės išplanavimo.

apex,tai su vonia tai labai paprasta padaryti kaip tau patiko…kur yra tevu vonia,ja darai vaikams ir iejima is kolidoriaus…o tevams darai iejima is miegamo i drabuzine,o is drabuzines toliau i vonia Šypsena

Stogas - ta pati galvoju apie langus - atitolint vienas nuo kito. taip pat antro auksto kambaryje. Durys i katilines patalpa taip pat perkelti. nesuprantu kaip taip sušvietė nupiešti. ten bus veikiausiai dvi patalpos. Kupe - galvojau apie tai. Va pakeitimai. katilines, langu, vonios/drabuzines.lh6.googleusercontent.com/-zDXb1zxkoMc/Uut2EAatkLI/AAAAAA AANyg /e2VLuJP8hTQ/w735-h852-no/3+edit.jpg Vienas reikalas neduoda ramybes - sklype nuo namo i kaire lieka 10-11 metrų. čia normaliai ar mažai?