Project Zomboid
Gal kas žaidžiat? Žaidimas dar tik alpha stadijos. Bet pati mintis man patinka. Survivol su zombiais. Šiaip jau nemažai žaidžiančių pasaulyje yra. Daugiau info: projectzomboid.com/blog/
The game costs £4.99 bleh.
yra free demo. tas 4,99 tai lifetime license ir šiaip negaila paremti tokius kurie stengiasi padaryti kažką įdomaus
Butent, tokiem ir 10 baksu nebutu gaila, kurie kuria normaliais idejas, kuria zaidimus kuriuos IDOMU zaisti.
1 kartas. nevelnio nesupratau kaip pavalgyt ir t.t. ir nesugebėjau aptvarstyt žmonos. antras kartas. jau dariau sriubą. kol namas neužsidegė ir nesudegiau kartu su namu
galima žmoną su pagalve “netyčia” pagydyti visiems laikams
ką daryt kai ateina tas čiumorikas su šautuvu? su plaktuku uždaužyt? ir beje. kaip valgyt? viską spaudinėjau. niekaip nevalgo
Aš tai jį su plaktuku, pasiimi tada beisbolo lazdą ( ją galima pasitobulint gerai, pagalvok kaip ) šautuvą, šovinių. Valgyt tai nutysk sriubos puodą ant širdutės
Alvis, po tavo komentaro aš supratau, kad i must try to play this game.
demo mažiau 20 megų
nu kaip tu ten ji plaktuku. vieną karta šovė pabego ir vėl šovė. kitą kart iš vieno šuvio patiese, net nespėjau trenkt o dėl lazdos tai spėju lazad+vinys+plaktukas?
kokius ten cheatus naudojai ? nes tas iš vieno šuvio nudeda ir nieko padaryt negaliu
tai gal neklausai jo? Daryk ką jis liepia, paskui jis prieis prie tavo žmonos, pradės burbėt ir tada iš pasalų pora smūgių su plaktuku Taip, lazdą reikia su plaktuku ir vinim. Gerai jama zombius po to
O cia levelis koks yra kaip mmorpg ? Ar tiesiog mirsti ir vel viskas per nauja, kaip zaidimas koks su endgame`u
nesuprantu kaip ji paleist (demo) per ta bat nepasileidzia
echo. cia 0.1.4. tech demo dar tik kiek supratau tai pati žaidimo esme bus multiplayeryje. bandysi išgyvent, tradinsi… ir t.t.
bus ir skillai ir perkai ir dar velniai žino kas
nupirkčiau. bet kai 5 kartus bandai užmušt tą žmogu su šautuvu ir ne karto negali pataikyt tai bbd
Pasisiunčiau demo, bandysim pirmoje vietoje žmoną uždudint. MP tai kažin ar bus įdomu toks žaidimas…