problemos su spausdintuvu canon pixma mp 150

problemos su spausdintuvu canon pixma mp 150

spausdinant nuotraukas atsiranda geltonos juostos per nuotraukas, kartais gerai isspausdina, gal zinot nuo ko???

Pasikeisk arba prasivalyk printerio galva

kaip suprast printerio galva???

turejo omeny ta bloka kur dedasi kasetes

gal retai printini ir biskuti uzdziuvo, sitam printeri galva nesikeicia su kasetem, kaip ir visuose Canon, del to buna kad retai spausdinant uzdziuna galva

spausdinu daznai, viskas buvo ok bet kai reikejo nuotrauku padaryt, pradejo demes mest per foto, kasetes ir naujas (originales) idejau, o jai isdziuvo ta galva tai kaip ja isvalyt?

tai kaip ta galva isvalyt???

Va čia tu ir klysti, dauguma naujų Canonu galva kartu su kasetėm. Autoriui, kokiu režimu spausdini? pabandyk best kokybę nustatyt.

pas mane kasetes su kaskokiais kontaktais, dedu visa laika originalias, o kaip spausdinimo kokybe nustatyt???

Islupk spalvota kasete (pas tave turi buti CL41 arba CL51), perbrauk per tualetini popieriu ir ziurek: ar visos spalvos eina tolygiai, vienodo storio linijos. Jei kazkuri spalva ar spalvos pasibaigusi ar uzdziuvusi pamatysi ant popieriaus. Greiciausiai pasibaige kazkuri spalva, ir darant nuotraukas nueina linijomis. Siulau pildyti, arba pirkti originala, na is bedos neoriginala galima surizikuoti
Spausdinimo kokybe padidinti gali ilindes i savo suinstaliuoto spausdintuvo "savybese" (properties). Siaip kiekvieno spausdintuvo modelio savybes vienaip ar kitaip skirsis, taip , kad lisk ten ir ziurek kur kas ir kaip.

bet as idejau originalia kasete (cl51), is pradziu gal 8 foto buvo geros, po to geltona deme ejo per foto, paskui vel kelios foto buvo geros, paskui vel demes ejo, kame problemos gali buti?

Mistika, bet turbut jei teisybe sakai, tai greiciausiai tau "ikiso" kokia nors is galiojimo pasibaigusia kasete. Su HP ir Canon originalais tokiu fokusu pasitaiko is 100 - koks 1 kartas

Galbut, nes ir kaina tik 60Lt. o kitur ziurejau tai iki 100 eina

Tai gal iš vis kokį nors pakaitalą nusipirkai.

su situo printeriu nuotrauku spausdinimas daug kainuoja…Vau!

pakaitalu nera, originalas buvo, o del kainu tai foto apie 1Lt kainuoja, bet kokybe super.

dabar pats ussipildziau kasete, tai pirma foto buvo prasta, o po to gerai, gal kaip sake canon cl51 bloga ikiso, ir kaina maza buvo.