Problemos dėl bėgimo
Ka reiskia ta spec grupe?
Tipo kad sportuoji kiek nori,kiek leidzia sveikata?
Ar kad esi visai atleistas nuo sporto?
As irgi toki popieriuka turiu su spec gr-tai dar nei karto nebuvau kuno k.
Ei tai man gali tada ir skola irasyti
vyrui kuris sveria 70 kg -
atsikratyti kg?
pavarai.
nereikia del vieno kazkokio taip galwot apie visus beto jis irgi turi savu pranasumu… nu aisq kaip kazkas rase tai kad jis nestiprina sirdies yra laaabai blogai
o tai tu taip imi ir begi? pradedant begti reikia ne begti o greit eiti… kai pavargsi eini pailsi vel greit eini. jei gali begi. kai baigi distancija nesustot o eik. butinai reikia kvepuot pro nosi [ikvept o iskvept tai geriau pro burna] tavo paprasciausiai bloga fizine bukle patarciau bent del saves pabegiot o tai isvis greit ir paeit bus sunku… begant svarbiausia nereikia skubet - nes nera kur juk del saves begi. atsipalaiduok. kai begi jausk save… bet aisq jei ten labai gailesi saves tai niekas nesigaus. reikia ir siek tiek darbo idet. nieks nesako kad begt yra lengva… bet tas fizinis kruvis pvz man yra malonus isbandai save, savo galimybes. pradzioj po biskuti… o kai iprasi tai gali begt ir begt… kol atsibosta aisq begiojant svarbu yra tinkama avalyne… reikia vartot atitinkamai skysciu, nes begdamas zmogus daug ju netenka. aisq dar yra tokie tempimo pratimai pries kuriuos reikia padaryt apsilima o tik tada eit begiot… nu bet cia kai jau nors du kilometrus nubegsi. seip sporto klube yra tema apie begima…
nebegiok ir neturesi problemu
jo jo. dar ipusk ir pasaulis nusvis kitom spalwom
truksta zodziu
Su šia bėda galima susidoroti, diagnozė žinoma iki skausmo, jeigu stengsies ir krūvį didinsi palaipsniui, tuo pat metu stegdamasis stabilizuot kvėpavimą, išmoksi kontroliuoti net širdies plakimo dažnį. Nesvaig, kartais tai tiesiog neįmanoma, bet verta bandyt.
ej, mane to ismokykite. labai noreciau. labai labai.
Būtina save jausti, stipriai kontroliuoti ir atidirbti kvėpavimą, visą tai galima atlikt fizinio krūvio metu, bet tai po švenčių
[quote]ismokykite. labai noreciau. labai labai
[/quote]
kapeikos. per metus turėsi puikų rezultatą, jei patiks ir užsiiminėsi. o metodiką rasi kokioje nors chatcha (hatha) jogos knygoje, kad ir lietuviškoje "Jogos sistemos pradmenys" o jei rastum Indra Devi "Always Young, Always healthy" tai tik skaityk ir daryk vienas, daryk du, daryk trys …
tai va,paemiau ir neiskentus db ejau pabegiot su skaudancia koja (nzn kuom tai baigsis…),tai argi tai ne klipatos rezimas, 4 ratai per 6.29 min…
dekui uz patarima
Nelaimingai,bet turejau pora sykiu buvau kairi kelio sanari isnarinus ar kaip pasakyt,nes buvo itvare, tai reikejo vaiksciot pas daktaru daugybe,nes skaudedavo ir siaip mama turi silpnus sanarius,bet vat geriu kalci ir zuvu taukus(nes liepe daktarai) ir man reikia begiot,negi as eisiu nesitreniravus dar turiu pakankamai laiko ir noriu issiugdyt gera fizine forma.