Problema Su Toca Race Driver 2 - nepravaziuoju ralio

Problema Su Toca Race Driver 2 - nepravaziuoju ralio

Parsiunciau TOCA 2. Zaidimas tikrai neblogas viksas puikiai ejosi iki tos vietos kur reikia pravaziuoti su Mitshubishi Lancer Evo 7. 5 Ispanijos ralio etapus ir uzimti antra arba pirma vieta kad vaziuot toliau bet beda ta kad masina valdosi tragiskai Blogai . Nedaug pasukus i viena puse ji apsisuka apie savo asi. Gal turit kokiu pasiulymu. Gal kas perejot ta vieta galetumet seivus atsiuist. Šypsena. P.S Bonus Codes Generator turiu bet jo pagalba negalima surinkt tasku ar pinigu kad pereit.

kaip pasileidai, gal su tuo kur tipo mini image be atjunginejimo, ar reikejo atjungt?

dar turiu viena prasyma gal gali ideti i galerija nuotrauka, labai norisi pamatyti fotkiu ir pacio game

Jo buvo biski problemu su tuo raliu bet po to perejau Cha cha 1 vieta paemiau Cha cha Nu as tai losiau Cd-rom atjunges… Cha cha

As negaliu ten dar tik treciso ar kurios misijos pereit su fordo formulem 30000 k surinkt reik nesiseka tne vaziuot vienam psuki uzsimetau :confused:

Su formulem nesunku bet gal kas seiva imestu i pasta Žliumbia

Zaida pasipuciau is tako ftp ten yra ir mini image su instrukcija kaip paleist. O zaida paleidau kad nereiktu kabeliu traukinet tiesiog disablinu II ide kanala ant kurio pajungti cdromai per biosa.

o kaip tu disable ta IDE II???, nes as bandziau ir per windowsus ir per ten kur startup DEL mygtuka paspausti, ten atjungiau ir vistiek raso NO DISC Liūdnas Šikšnosparnis

Reik turet zaidima ir mini image. Isirasai Alcohol 120. Ten sukurs virtualu CD-Roma. Iji idek ta mini image. Prie mini image serve yra *.txt failas readtit!!!. Jame yra kodas. Perkrauni kompa ir eini i biosa. Turetum rast Integrated peripheli… iji ieik ir virsui bus ON CHIP PRIMARY IDE CHANNEL ir zemiau jo ON CHIP SECONDARY IDE CHANNEL. Taiva uzejus ant to secondary padarai disable.(ziurint pastave cdromai ar pajunkti atskirai ant laido nuo kieto disko.) Dar ziurint nuo tavo bioso gamintojo. Kai vel uzsikrausi kompa nueik i alcohol 120 ir i virtualu cdroma idek mini image. paskum krauk zaida ir prasys kodo jis yra tame readit!!!. P.S jei nenusimanai biose geriausia istraukt ta kabeli prie kurio pajungti cdromai. Dar ziurint nuo tavo bioso gamintojo.

Tai man seiva atsius ar ne kas nors kas perejo ta vieta Žliumbia

Blinturiu seivus bet vokiski ir ten visaks jau pereita

Jo tuos maciau ten pereita ant vieno rezimo 100% ant kito 55%