Privatūs, bet neprivatūs dienoraščiai

Privatūs, bet neprivatūs dienoraščiai

Kas per marazmas yr, jog parašiusi privatų dienoraštį visviena sulaukiu kelių komentarų ir kokių septinių aštuonių vizitu? Piktas
Viską ten padarau gerai, uždedu kad būtų privatus ir tt ir mano dienoraščių sarašuose jis būna kaip ir kiti privatūs- pajuodintas, ale visvien sulaukiu lankytoju. Blogai ???

Gal kam esi davusi linka?

jei nesi pasidariusi akd nerodytu kur narsai… kai esi tame diaryje…jei aks uzeina i tavo profily tai mato tave akd tu jame…ir tada galima uzeiti i ji

pasidariusi kad nematytu kur narsau

niet Ne

jau čia ir anksčiau kažkas skundėsi, tik nepamenu, ar kaip nors buvo išspręsta šita problema. nors efektyviausias sprendimas, manau, tiesiog netalpinti čia nieko ypatingai asmeniško…

nueini

mano duomneys -->> nustatymai -->> uzdedi varnele ant 'Puslapyje “Dabar BITĖJE plius” nerodyti kur aš naršau: "

nx isvis tuos dienorascius

Mano vienam privaciam dienorastyje irgi du vizitai.

Tai kas per privatumas, blie? Jei privatus - reiskia privatus. Tvarkykit sita reikala jomajo. Piktas

AS JAU SENIAI TAIP PADARIUS

Nu, teisingai cia pilietis saka Piktas Gerai

tai nieka asmeniska ir nerasau, yra tarkim medziagos kuria patalpinu, iformacijos, ar seip ka uzmetu pati sau, bet tai visviena tenka garbe kazkam paskaityt ir dar komentaru sulaukiu blie Piktas

nisamone…tada negli matyti

bugas, ne kas kita!

ir taip ju daug

tai vat tu man pasakyk, kas cia per marazmas yr, to ir klausiu.

jeigu jis pirmiau buvo neprivatus, tai gal kas nors issikele tavo dienorascio linka i meniu.

kazkas matyt tavo dienorasciu uzsiprenumeraves yraDrovus