Princesės

Princesės

Mūsų perdarytas akvariumas ŠypsenaSeniau turėjom visko, dabar perėjom prie 1 rūšies ciklidų - burundžio princesių, kurios jau ir vaikų atsivedė Cha cha

Nu va pasipylė akvariumai Cha cha GeraiLb maža foto,neina įžiūrėt Nustebęs

Superrrrrr Gerai Gerai Gerai

Didesnės neturiu, reikės dar pafotografuoti nes čia fotografavom kai tik pakūrėm naujai, dabar žuvys daug didesnės ŠypsenaTad gal ir geriau matytūsi Šypsena Nors pats akvariumas nedidelis… Dar reikėtų ir krabą nufotografuoti Cha cha

O kas ten per gruntas? Smėlis? O krabui argi nereikia kažko tokio kad jis galėtų ir į paviršių išlipt? Nekaltas

Aha gruntas - smėlis. O krabas turi asmeninį akvą su nuosavu pležu ir baseinu Cha cha

Krabas kaip karalius savo atskirą karalystę turi Gerai

Man ciklidiniai akvariumai per niūrūs,matyt dar nedaugau iki jų Cha cha Akvariumas su augalais visai kitaip atrodo Girtas na bet kaip sakoma viskam savas laikas Valio Cha cha

Man labai graŽu augalinai akvariumai, ilgai augalinį turėjome, bet norėjosi permainos Cha cha

O aš niekaip neprisiruošiu nufotkint savo bliūdų… NekaltasSenos foto čia - public.fotki.com/Dar321/ Cha chaO dabar ruošiu po truputį jūrinį bliūdelį… Be be be

Pradėjai nuo burbulo Cha cha

Oj jūrinis Girtas kadanors kai turėsime didelį namą ir turėsime galimybė kur nors gražiai padėti min 500l akvą tada neišvengiamai turėsime jūrinį…

Dauguma pradeda nuo burbulo ir aš tame tarpe Cha cha

Seniai jau buvau macius toki grazu akvariuma Gerai Super Gerai Gerai Gerai va kazko panasaus ir as neatsisakyciau Girtas

Rida aš tai ne Ne…neįsipaišau į tą daugumą DrovusAš tai jūrinio nesugebėčiau turbūt turėt Nekaltas man dar oi kiek augt akvariumistikoj…

Burbulo ir mes neturėjome, nelbai gerai žuvim burbulas nes iškreipia vaizdą ir paranoja gali užpulti… O mum iki jūrinio irgi dar irgi augti, bet tikiuosi dar kelis metus turime Cha cha

Tai ir saugau ‘dauguma’, o ne visi Cha chaO dėl paranojos, tai rodosi čia tik mitas Drovus

Na nežinau mitas ar ne mitas, bet nemačiusi burbulo nei pas vieną ilgametį akvariumistą, gal jiem tiesiog nepatinka, nežinau Cha cha

Berods Romoje yra draudžiama žuvis laikyti burbuluose Taip GeraiMano burbulo istorija labai paprasta (kaip ir daugumos) - prieš 2 metus žmona su jaunėle dukra parsinešė iš Kikos’blia Piktas tą burbulą, kelias žoles ir gupijų su gaidžiais… Štai kokie ten “konsultantai’blia” Kvankt? Teko prisėst keliom parom Pavargęs prie Kompiuteris ir prasidėjo… Cha cha