Princesės
Mūsų perdarytas akvariumas Seniau turėjom visko, dabar perėjom prie 1 rūšies ciklidų - burundžio princesių, kurios jau ir vaikų atsivedė
Nu va pasipylė akvariumai Lb maža foto,neina įžiūrėt
Superrrrrr
Didesnės neturiu, reikės dar pafotografuoti nes čia fotografavom kai tik pakūrėm naujai, dabar žuvys daug didesnės Tad gal ir geriau matytūsi Nors pats akvariumas nedidelis… Dar reikėtų ir krabą nufotografuoti
O kas ten per gruntas? Smėlis? O krabui argi nereikia kažko tokio kad jis galėtų ir į paviršių išlipt?
Aha gruntas - smėlis. O krabas turi asmeninį akvą su nuosavu pležu ir baseinu
Krabas kaip karalius savo atskirą karalystę turi
Man ciklidiniai akvariumai per niūrūs,matyt dar nedaugau iki jų Akvariumas su augalais visai kitaip atrodo na bet kaip sakoma viskam savas laikas
Man labai graŽu augalinai akvariumai, ilgai augalinį turėjome, bet norėjosi permainos
O aš niekaip neprisiruošiu nufotkint savo bliūdų… Senos foto čia - public.fotki.com/Dar321/ O dabar ruošiu po truputį jūrinį bliūdelį…
Pradėjai nuo burbulo
Oj jūrinis kadanors kai turėsime didelį namą ir turėsime galimybė kur nors gražiai padėti min 500l akvą tada neišvengiamai turėsime jūrinį…
Dauguma pradeda nuo burbulo ir aš tame tarpe
Seniai jau buvau macius toki grazu akvariuma Super va kazko panasaus ir as neatsisakyciau
Rida aš tai ne …neįsipaišau į tą daugumą Aš tai jūrinio nesugebėčiau turbūt turėt man dar oi kiek augt akvariumistikoj…
Burbulo ir mes neturėjome, nelbai gerai žuvim burbulas nes iškreipia vaizdą ir paranoja gali užpulti… O mum iki jūrinio irgi dar irgi augti, bet tikiuosi dar kelis metus turime
Tai ir saugau ‘dauguma’, o ne visi O dėl paranojos, tai rodosi čia tik mitas
Na nežinau mitas ar ne mitas, bet nemačiusi burbulo nei pas vieną ilgametį akvariumistą, gal jiem tiesiog nepatinka, nežinau
Berods Romoje yra draudžiama žuvis laikyti burbuluose Mano burbulo istorija labai paprasta (kaip ir daugumos) - prieš 2 metus žmona su jaunėle dukra parsinešė iš Kikos’blia tą burbulą, kelias žoles ir gupijų su gaidžiais… Štai kokie ten “konsultantai’blia” Teko prisėst keliom parom prie ir prasidėjo…