Prieš

prisiziuri zmones filmu “esminis instinktas” ar panasiu ir kazka panasaus bando daryt Cha cha

jau baiget apie asmeniskumus ir skonius? Gal jau apie pacia foto diskusijos prasides? Man patiko.sAunuolis Ragenas.Tik va istvirkusiai matyt pagalvojau apie pavadinimus,tai pries - pries nusirengima ar pries meiles zaidimukus?ir Po - po nusirengimo ar po meiles zaidimuku? Šypsena

Cia, zinoma, ne pats stipriausias Rageno darbas, bet paziuret yra i ka. Pateikta tikrai tvarkingai ir graziai. Zinoma, man asmeniskai nepatinka zmoniu fotografijos, kuriose nesimato ju veidu. Man jos - beprasmes. Taciau aiskinti, jog “esu priesh zhmoniu fotografavima skaitmena, o ypach apdirbima ju NATURALUMO su shopu ar kita komp proga” yra kvaila ir primityvu. Jei jau, marijau*, patalpinai savo fotke i interneta, tai jau yra fotografijos digitalizavimas. Jei jau esi pries skaitmena, tai nekaisiok cia savo supernaturalaus fotomeno, o organizuok parodeles. Ateisim, apziuresim ant sienos remeliuose kabancius marijaus* darbus, salia ant bloknotelio piestuku paliksim atsiliepimus… Fotografuoti nuperstu zenitu ant pasenusios rusiskos fotojuostos, isryskintos vonioj is ciaupo beganciu vandeniu - joks ne privalumas.

Martynukas rašė>Fotografuoti nuperstu zenitu ant pasenusios rusiskos fotojuostos, isryskintos vonioj is ciaupo beganciu vandeniu - joks ne privalumas.??? jeigu nori sugadinti potencialų fotomenininką…ikišk jam į rankas skaitmena…vat bus privalumas niekas čia neieško privalumų ar neprivalumų …truputi apsiramink

Martynukas, viska sumali i viena. Dar ir kiek juosta turi privalumu. Nemaisyk klasikos su modernu, o zmones visada bus ivairiu nuomoniu, vieniem tokios foto bus REKomendacines, kitiems shhhud… Bet nereikia aiskinti, kad juosta yra beverte ir sumenkinti ryskinima vonioje su tekanciu vandenuku is ciaupo Mirkt

Štai ir vėl iš nieko gavosi “graži” “diskusija” juosta vs. digital. Cha cha JuokiasiO juk viskas prasidėjo tik dėl įžeistų jausmų… Gal vertėtų bent pabandyt neįžeidinėt jų? Nekaltas

Delgada, as tikrai nenusistates pries juosta. As manau, kad visi budai rezultatui pasiekti yra tinkami. As tik esu nusistates pries kurio nors budo isaukstinima, tipo jei fotkini su zeintu neveikianciu eksponometru, tai yra geresnes fotografijos nei kad su EOS 1Ds Mk II, visiskai neziurint i tu fotografiju turini.

išsišnekėjo berniukai Juokiasinuotrauka photosigt.ru, photoforum.ru ir panašiuose saituose daug gražių būdvardžių surinktų Šypsena

Oho kokios diskusijos.Tik gaila kad tiek mazai apie pacia nuotrauka. @marijus* Nekalbek nesamoniu. Nereikia. Del juostos,tai man ji nepatinka,nors daug metu megau ja daryti foto. Ir manau esme,ne su kuo padaryta,bet kas padaryta ir kaip ziurisi.

rek

kaip visada daug emociju, per kurias daznai perlenkiama lazda Mirktjei ziurim i fotke - kaip ir visos Rageno fotkes kokybiska Gerai bet pati visuma nekabina, nes kakzaip man primena “tarybini” vulgaruma. nzn kodel. gal tikrai tie dumai ir merginos stereotipas.