Priedas prie dovanos
Aš žmonai vizualiai gražesnių parnešu iš šokolado namų be progos ir dovanų. Bet turbūt skanūs šitie, sunku man vertint kai pats šokolado nevalgau …
sekasi zmonai newerosui, lepina ja vyras.
Jei tai būt ir dovana, vis tiek labai. Jau vien dėl to, kad pačios gaminti. Nors šiaip ir aš mažai vartoju šokoladą.
Soulmeitai, aš net nesistengiu lygiuotis į šokolado namų saldainius, tuo labiau, kad tai buvo pirmi bandymai juos daryti 3in4, dėkui
Tai čia tavo darbo
Atleisk, nesupratau, jog tai tavo gaminti. Tada tikrai liuks
Soulmeitai, viskas gerai
Šaunuolė Gal receptuką būtų galima
super mane ir domintu saldainiu sudetis
Na, receptus tai galima pačiom kurti labai lengvai Svarbiausia turėti išlydyto šokolado ir, jeigu norit ne rutuliukų formos saldainių, silikoninių formelių. Maniškių viduje daugiausiai yra marcipanas ir kokoso drožlių/kondensuoto pieno/vaflių mišinys (kažkas panašaus į Bounty), na ir keletas iš jų yra tiesiog razinos šokolade. Turbūt įdomu, kokį šokoladą rinktis - siūlyčiau šokoladą dekorui/kepimui, nors ir jie ne visi gerai ir greitai stingsta. Tiesiog reiktų pirkti ir bandyti
Dėkoju už receptuką susidomėjau reiks kada pabandyt
Loreti, sėkmės tuomet!
Dėkui O kur yra pirkti šokolado dekorui/kepimui
Loreti, turėtų būti kažkur prie prieskonių, želė ir kitų dalykėlių kepimui. Savąjį pirkau ne Lietuvoje, todėl ir rūšies nelabai patart galiu