Priedas prie dovanos

Priedas prie dovanos

Aš žmonai vizualiai gražesnių parnešu iš šokolado namų be progos ir dovanų. Bet turbūt skanūs šitie, sunku man vertint kai pats šokolado nevalgau …

sekasi zmonai newerosui, lepina ja vyras. Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Jei tai būt ir dovana, vis tiek labai. Gerai Niam niam Jau vien dėl to, kad pačios gaminti. Nors šiaip ir aš mažai vartoju šokoladą.

Soulmeitai, aš net nesistengiu lygiuotis į šokolado namų saldainius, tuo labiau, kad tai buvo pirmi bandymai juos daryti Labas3in4, dėkui Laimingas

Tai čia tavo darbo Apakęs Gerai

Atleisk, nesupratau, jog tai tavo gaminti. Tada tikrai liuks Taip

Soulmeitai, viskas gerai Gerai

Šaunuolė GeraiGal receptuką būtų galima Nekaltas

super Gerai mane ir domintu saldainiu sudetis Taip Cha cha

Na, receptus tai galima pačiom kurti labai lengvai LaimingasSvarbiausia turėti išlydyto šokolado ir, jeigu norit ne rutuliukų formos saldainių, silikoninių formelių. Maniškių viduje daugiausiai yra marcipanas ir kokoso drožlių/kondensuoto pieno/vaflių mišinys (kažkas panašaus į Bounty), na ir keletas iš jų yra tiesiog razinos šokolade. Turbūt įdomu, kokį šokoladą rinktis - siūlyčiau šokoladą dekorui/kepimui, nors ir jie ne visi gerai ir greitai stingsta. Tiesiog reiktų pirkti ir bandyti Paplepėkim

Dėkoju už receptuką susidomėjau reiks kada pabandyt Šypsena

Loreti, sėkmės tuomet! Laimingas

Dėkui Šypsena O kur yra pirkti šokolado dekorui/kepimui Nekaltas

Loreti, turėtų būti kažkur prie prieskonių, želė ir kitų dalykėlių kepimui. Savąjį pirkau ne Lietuvoje, todėl ir rūšies nelabai patart galiu Nekaltas