priderinta prie opelio

priderinta prie opelio

Juokiasi

saunuole Moteris, nors ir zino kat pilnas internetas baisiu troliu Cha cha kurie stums ant jos, nebijo but tokia kokia nori but Kietas Gerai

Na uzvadinimas nelabai vykes.Rysio su opeliu(lincolnu,buicku) neiziuriu.Gal su tata nano… NekaltasBet savo stiliuje akcentai sudeti ten kur reikia. Cia kaip koks skripkorius is sudegusio teatro Bethovena kaimo smuklej suigrieztu.Gerbiant meistriskuma duotum rubli(caro,ne tarybini),bet lieptum pradingti.

HraughR> statyciau uz tai, kad ji galvoja, kad graziai, seksualiai ir skoningai atrodo. Paprastai tokios bukutes buna tos, kurioms labai svarbi aplinkiniu nuomone, todel jei zinotu, kad is jos juoksis ir tt to nedarytu Šypsena

New_Era Beabejo galvoja, kad atrodo graziai, seksualiai ir pan. Kiek zmoniu tiek nuomoniu, man ji istikro lb graziai atrodo ŠypsenaO kas del aplinkiniu nuomoniu, tai negali nezinot, kad nete stums, nes stumia daugiau maziau ant visko, nebent kazkas ant tiek menkai pastebimas ir pilkas, kad net tingi kazka sakyt, o pasakyt apie kiekviena kazka galima Šypsena

"man ji istikro lb graziai atrodo"i199.photobucket.com/albums/aa6/witchbrow/Decorated%20imag es/38 11055786_b51d292cde.jpg

omg omg Žliumbia Cha cha Cha cha

New_Era Cha cha gera fotke Rimtai Šypsena, man tokios zymiai grazesnes, nei to standartinio grozio Moteris, kaip pvz. Angelina Jolie ar Megan Fox ir t.t. ir pan.knowyourmeme.com/photos/103740-me-gusta

na jo… belieka tik karolinos omg pakartot, pakraipyt galva ir tiek ŠypsenaNa ir dar tiketis, kad ji cia i kazkoki karnvala pagal barbiu tema atejo, o ne is tiesu taip gyvena Cha cha

Negi HraughR viakystėje ne su mašinytėm, o su lėlėm žaidė? Cha chabontoys.com/barbie/31.jpg

Karnavalai tam ir skirti, kad galetu pabut tuom kuom negali/nedrysta realiai Šypsena, tada ir islaisvina save is smerkianciu visuomenes panciu, nes turi pasiteisinima - karnavalas. O Moteris su savo galva, buna tuom kuom nori visada ŠypsenaO prie ko cia omg tai irgi… Šypsena tik kazkokio skonio iskelimas pries kita, kitaip tariant paprasciausia arogancija, nes galvojama, kad kitu skonis/grozio suvokimas menkesnis, nors betkuriam, kurio protelis neapleides akivaizdu, kad tai subjektyvus dalykas Laimingas. O siaip visad galim leistis i filosofines diskusijas tema naturalu vs zmogaus patobulinta Cha cha, cia ir groziui galioja, naturalios grazuoles mano akim ziurint visad nusileis nenaturaliom, save patobulinusiom Mirkt

Reinekis Vaikystej nezaidziau, dabar atsigriebiu, su pacia geriausia Laimingas

Užsispyręs