PrezervatyvaiCondomsSargiai

Cha chaPrezervatyvaiCha chaCondomsCha chaSargiai

  1. Kaip naudotis prezervatyvu
    zinoma zino kiekvienas mokinukas…Taip
    Nupleskite ipakavima pazymetoje vietoje. Atkreipkite demesi i tai, kad jusu nagai nebutu sutrukineje ar astrus. Taip parasyta naudojimosi instrukcijoje.
    As klausiu saves, kas cia ruosiasi myletis su plesriomis katemis ar pan. kad toks ispejimas butu reikalingas.Apakęs
    Naudojimosi instrukcijoje toliau parasyta: "Prezervatyvo galiuka (skirta seklai issiverzti) laikykite tarp nykscio ir rodomojo pirsto, ir uzmaukite ant visiskai sujaudinto penio virsunes. Galiuke negali likti oro, nes benaudojant prezervatyva jis gali suplysti(sprogti)." Baisu
    Na siaip jau pagalvojus…bandymas igrusti visiskai suglebusi peni butu toks pats betikslis, kaip ir bandymas pastatyti palapine be virbu.
    Tada prezervatyvas nuridenamas i penio apacia. Tik prasome ne toliau, nes jis suplys ir jums reikes naujo. Kanda
    Ahmmm…viso kuno preziko man nereikia, na nebent papludimyje apsisaugoti nuo tepaluoto juros vandens.
    Yra dar kelios pastabos:
    a) Naudojimosi instrukcijoje parasyta, kad prezervatyvas turi buti naudojamas tik viena karta.
    Kas to nedaro, prasau turekite omenyje: po penkto karto istustinkite ji, nes kitaip tekes per krastus!
    b) Jei prezervatyvas jums yra per didelis (zinoma nei vienas to neprisipazins Cha cha, jokiais budais nenukirpkite likusio galo! (Galioja kiekvienam galui!) Tiesiog prezervatyvo neisvyniokite iki galo… uzuot bandzius suklijuoti klijais ar lipnia juosta.
    c) Jei esate nepilnametis, tai toliau einanti teksta prasome skaityti tik dalyvaujant suaugusiems.Kietas

  2. Prezervatyvu rushys
    Laikai pasikeite. Anksciau budavo tik 08/15-prezervatyvai (tokio pat ilgumo,kaip DIN-pieshtukas), o dabar yra pasirinkimas pagal kiekvieno skoni. Siandien ju yra ivairiu dydziu, spalvu, pavirshiu. Jums pristatome pora kuriozu:
    a) Sarvuotas prezervatyvas.
    Normalus prezervatyvai yra 0,2mm storumo, kad pasiektume kuo didesni malonuma. Taciau tokie prezervatyvai nera ypatingai stabilus; todel ir ishausho sarvuoto prezervatyvo valanda. Sie jausmu stabdytojai yra pagaminti is 2,75mm storumo Chromo-Molybdeno-Sarvu poksteliu, tad atitiks auksciausius reikalavimus. Jie mielai naudojami homoseksualu sluoksniuose, taip pat ypac megiami Sado-Mazo- Freak’u. Siems siulomas ir oda aptrauktas sarvuoto prezervatyvo variantas. Cia pamineti ir apsildomi variantai (as manau-tai galetu buti sausas spiritas).
    b) Radioaktyvus prezervatyvas.
    Pasirinktinai -plutonio zalumo arba urano geltonumo. Pastaba: Sie prezervatyvai yra padidinto nuodingumo, todel juos galima isigyti tik nuo 18 metu.Žliumbia Privalumas: kadangi gaminamas is atominiu elektriniu atlieku, tai ju gamyba yra relatyviai pigi. Teroristui megejui pridedama nuoroda- bombos gamybai prireiktu maziausiai 200.000 tokiu guminiu sargiu.
    c) Prezervatyvai su skoniaisTaurė
    …siais laikais yra visokiausiu skoniu,kad bus patenkintas kiekvienas noras. Isbandykite prezervatyvus su braskiu, bananu, sokolado skoniais. Gurmanams siulome: Kalnapilio, Starkos ir 71-uju Burgundiskojo (baltas!). Darboholikams: A95, dyzelio, kliju ir spausdintuvo spalvu. Ir labiausiai iskrypusiems fanams: itartinai panasaus spermos skonio pagal Arnolda Svarcnegeri, Elvisa Presli ar Silvestra Stalone. Ipakavimu kainos labai skiriasi: tuo tarpu,kai bananinio skonio prezervatyva galima isigyti bet kokiam automate uz viena lita, tai uz zvaigzdes-spermos-dalele reikia pakloti gerus 1000 litu, jei apskritai tokiu galima rasti. Prezervatyvas su princo Carlso skoniu geriems tikslams panaudoti parduodamas uz 25.000 litu.
    d) Dvigubas prezervatyvas.Apkabinimas
    Su geriausiu draugu dalinames viskuo-taip pat drauge. Tokiam moraliniam nuopoliui naudojamas dvigubas prezervatyvas: i ja(sexo partnere) ieina dviese, o moka tik vienas. Is ekonomines puses- dvigubi prezervatyvai aktualus tik grupiniam sexui, kuris musuose ne taip daznai ir pasitaiko.
    e) Prezervatyvas liezuviuiGirtas
    Taigi, zmones, jei jus dar nezinote: partneris gali buti ne tik zemiau talijos sujaudinamas. Kai kurie is jusu stebesis, kam gi reikalingas prezervatyvas liezuviui. Negi liezuvis gali buti nieshtumo priezastimi. Butu labai jau neitiketina. Ne, cia kalba eina apie AIDS pavoju… Taip pat labai praktiskas dalykas geriant karcius vaistus.
    f) Pediku prezervatyvasVyras+Vyras
    Tiesa sakant paprastas prezervatyvas tik kiek storesnemis sienelemis. Vis gi ne toks stiprus kaip sarvuotas prezervatyvas, bet saugiam analiniam santykiavimui pakanka. Dazniausiai parduodamas rozines spalvos.
    g) NekroprezervatyvasAngelas
    Ahmmm, tikrai ypatingas dalykiukas isrankiems megejams. Del savo siuksliu maisa primenancios konstrukcijos, labai tinka nekrofiliniams pomegiams tenkinti. Jei partneris akto metu netycia nori grizti i gyvuju tarpa- tai tam atvejui 30% eterio konsistencija turetu isgelbeti jums gyvenima.
    h) Viso kuno prezervatyvasPavargęs
    Pacioje pradzioje jis buvo kaip apsauga nuo spinduliavimo arba maudymosi kostiumas skirtas maudytis tepaluotuose vandens telkiniuose, siandien gi- penio ir liezuvio prezervatyvo hibridas. Plastmases fanams butinybe kasdieniniam sexui. Tikrai idealus ejimui na lieva, nes nepalieka jokiu isdavikisku zenklu ant partnerio kuno. !!!Prasome atkreipti demesi i tai, kad oro skyles butu teisingose vietose, nes kitaip iskils pavojus uzdusti, kai baigsis oras, kuris yra spermos surinkimo galiuke.

  3. Kam dar imanoma panaudoti prezervatyvus???
    a) Surinkti shunu kakucius? NekaltasSvaru ir higieniska. Ir pagal dydi tinka, kompaktiskas. Tiesiog prezervatyva priklijuoti shuniui po uodega ir jam prisipildzius tiesiog nuimti ir ismesti i artimiausia siuksliu deze.
    b) Vandens bombos, balandzio 1-osios pokstamsLiežuvis. Siaip siandien pas mumis kovo 24, taigi turime dar savaite. Turime pakankamai laiko, kad apsirupintume prezervatyvais ir panasiais dalykais, kad galetume iskresti sekancius pokstus: vandens bombos(min. 1 litras vandens nudazytas augaliniais dazais. Militaristinems demonstracijoms arba piktiems pokstams galima panaudoti ir klijus ar kalkes (spalvos vaidina cia svarbu vaidmeni: raudona- mirtiniems keslams, arba zalia kaip vaiduokliu gaudytoju vaiduoklio pasisveikinimas).
    c) Kaip isgyvenimo priemone.Mirkt Cia rimtai. Vandens pripildytas prezervatyvas yra puiki vieta vandeniui laikyti. Taip parasyta netgi Robinzono isgyvenimo knygoje! Jei esate Robinzono fanas, tai prasome jusu- nebukite toks superdrasuolis ir nesirioglinkite palmemis, nes prezervatyvas visgi nera jau toks storas,kad nesuplystu.
    d) Universali dovanu pakuote partnerio gimtadienio dovanaiGirtas, visgi netinkamas supakuoti dovana tetai is kurios ruosiates paveldeti nemaza sumeleBaisu. Tokiu budu laisvai galite supakuoti rasymo priemones, geles ar saldainius. Po to ipakavima galima panaudoti pagal tikraja paskirtiFlirtas … Patarimas: naudokite tik paprastus prezervatyvus, nes saldainiai su Svarcnegerio spermos skoniu nera pati geriausia dovanaIgnoruoju.

Na, labai idomi temaPavargęs

Gal geriau as visa tai rytoj paskaitysiu. Šypsena

lėkšta

pazvengew bishqti… sheip idomu, bet visko neskaiciau ;]
Cha cha

iki terroristinio sargiaus paskaiciau Cha cha
p.s. gal jau visas rusis bandei ? Juokiasi

NX sargei reikalingi svarbu laiku istraukt o malonumas nuo tu sargiu tik nukencia Cha cha

netingejai tiek prirasyti???Cha cha

Nekaltas Nekaltas

Siam pasauly visko buna Cha cha

Be abejo, be abejo… Visiems tai rupi… Iki sesiolikos metu…

kaip tingiu skaityt Cha cha

Taip ir nedaskaiciau iki galo. Nes nebejuokinga pasidare, beto tyngiu skaityti

Taip taip, jau viska perskaiciau… Cha cha

Tingiu skaityti…bet lygtais visai nieko…gal kada veliau paskaitysiu…

Nu perskaichiau …ZJB

Man tai patiko si pastraipa - jokiais budais nenukirpkite likusio galo! (Galioja kiekvienam galui!) - Kai kas dar gali pagalvoti kieno gala nenukirpti Cha cha

Iskur tokia issami informacijaNekaltasCha cha

Nu čia tai zjbsTaip