Pretenzijos del IT klubo moderatoriaus - walio

Pretenzijos del IT klubo moderatoriaus - walio

Man uzdetas banas, nenurodant priezasties (t. y. koki taisykliu punkta pazeidziau)…

Duodant suprasti, kad tai atsitiko del to, kad walio pareiskiau pretenzijas del jo neatsakingo poziurio ir nesazingo moderavimo… IT klubo taisyklese nurodyta, kad negalima temos pavadinime naudoti "pariebinto srifto". Idomu ka tai galetu reiksti… Turbut kad negalima naudoti paryskinto srito… Mano tema kurios pavadinamas buvo paryzkintu sriftu, walio uzrakino, nors tokiu temu paryskintu sriftu yra pilna, ir jos nera rakinamos… Netgi pats dariniz ar walio kuria paprastas (ne svarbias kur su "skrajutem") temas, kuriu pavadinimuose yra paryskintas tekstas nors tai daryti draudzia IT klubo taisykeles.

Mano reikalavimai:

1. nusalinti walio nuo IT klubo moderavimo teisiu;
  2. panaikinti bana IT klube;

Informuoti mane, kuriu veiksmu imsites ir jei nevykdysite mano reikalavimu, argumentuoti savo veiksmus.

Pagarbiai,
Kestutis Sidorenka

4.4 4.5 taisyklių punktai, kuriuos gavai privačia žinute bei vienoje temoje kurioje reikalavai.

Realūs veiksmai, tai apie 20-ies temų pakėlimas į viršų su ta pačia žinute.

ganėtinai taiklus paaiškinimas:
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/582835.461.1.15530572-=(16
51949773#msg-15530572

o čia mano reikalavimai:

1. Išsitrinti visas savo žinutęs kurios ne į temą
  2. Parašyti nors vieną IT patarimą , ir informuoti apie tai bet kurį (arba visus) IT klubo moderatorius

Špyga

kreipkis i auksciausia ministerija.

pirma, ryškinti temos pavadinimą veik jokiam klube negalima, derėtų tai suvokti (arba prieš diskutuojant/atidarant naujas temas klube, pasiskaityti taisykles).
antra, prisilaikant bendravimo etikos jūs galite prašyti administratorių peržiūrėti atvejį, ne reikalauti. dažnai užduodamų klausimų skiltyje gerai išaiškinta, kad moderatoriai nėra kaitaliojami dėl smulkių klubo vidaus nesutarimų ar asmeniškumų (prieš prašant gerai būtų ir Bitės plius bendrybes perskaityti).
trečia, dėl smulkių ginčų reikia aiškintis klubo viduje ir/ar privačiai.

dar turbūt neteko matyti, kad IT klube neteisingai kad nors būtų daroma iš moderatorių pusės…

tu bana gausi per visus klubus, taip kad pratinkis

per 3 mano buwimo bitej metus IT klube nesamoniu nebuwo.daryk autoriau iswadas…

IT klube moderavimas tobulas…

na sitoj situacijoj pilnai palaikau darinio nuomone. banas pelnytas. o mano valia butu tai turetum bana visoj B+ uz kita tema kuria sukuriai sitam klube.

su pagarba, ALACHAS, paprasciausiai ALACHAS

Kestuti, a nemanai, kad pats kaltas, ypac paziurejus i tavo sukurta tema siam forume "Ban ir t.t. ir t.t…" galima sprest, kad pats esi kaltas ir niekas net nekreips demesio i tavo reikalavimus.

Paplepėkim

IT klubas yra geriausiai moderuojamas klubas