Prancuzu kurinys
Wot, pracuzu AMX-40, 4tier, savo lygio kovose nesustabdomas p.s. Ogrish, gali uzmesti koki suda ant viraus.
Pripučiamas tankas
blemba kaip as nekenciu tu varlioku, puse shuviu rikoshetuoja
Kelintų šitas metų? Nes googlė tai randa daug maž žmoniškai atrodantį, o ne šią parodiją. Kad ir goo.gl/WS9Iu . Siūlyčiau pasidaryt antiną goo.gl/oXZMo .
Sitas burbulas tiksliau vadinasi: CHAR MOYEN AMX 40
Nespejo prancuzai situ prisigaminti, nes vokieciai paeme juos anksciau laiko
Nu blin… Tikrai tikrai verta ta WoT ismeginti??
Neonaz,
visi cia prisedo tik ismeginti
As tikrai pridedau TIK ismeginti
Pabandziau as irgi… vien WoT ir tezaidziu jau pora menesiu
Ir tiek kartų bandyta mesti bei rage quitint ir vis tiek šitas grajus atsiranda kompe
as irgi pabandziau pries kokius 7 men prisesti, tai dar dabar sms siunciu kad golda papildyti jau nekalbant apie premiuma beje ar as neaktreipiau demesio, ar sitas tankas cia kazkoks iskreiptas, nes lyg ir mates tuos amx musiuose buvau, bet kad taip atrodytu… matyt nebuvo uzkliuve jie man po kolkas labai, o ogrish skinas afigienas, malonu tokiam i zadnica butu sauti, ir tiketis kad plunksnos isleks
Aš tai kelis kartus buvau mėnesiui (SC2) ar 2-3 savaitėms metęs Kadaise buvo Quake Live. Vakare prisijungi paplėkt trumpam. Dabar WoT. Čia panašiai, tik dinamika ne tokia įtempta, labiau tinka Šitas AMX dar turi tokį fainą bokštą kaip kamuolys. Su tuo tai išvis kosminis tankas atrodo
oki, jau instalinu… zekit kad patiktu
tai tu zek, kad sugebetum atsitraukti
pora kovu sulosiau, tai visiskai nieko nesuprates likau… pasirinkau ta tankiuka… vaziavau… ale bandziau saudyt… susaude mane kai paskutyne valkata ir antra karta lygiai tas pats… net nesuprantu kaip ten taikytis normaliai ten paspaudes Shift bandau taikyt, bet isvis ten nezinia kur sviedinys skrenda… ai krc nzn nzn…
Nu cia reikia bent 10 kovu pakentet, kol biski aiskiau pasidarys kas ten kaip… Prades paskui geriau sektis ir, ziurek, uzkabins
patyliu as apie sita sudu suda, karoce jau senokai nelosiu wot, bet prisijungiau isbandyt prancuzus, uzteko free expo butent sitam sudui atsirakint, karoce viska uzmaxinau iskart, pasijungiu o jis man vaziuoja 20km/h, ble galvoju kas per huine, pasiziuriu turi traukti 50km/h, paskui hebra man sako nu tu ir radai ka pirkti, nxxxxxxxxxxx…