Prancūzija: info, ispūdžiai, patarimai…
sveiki,
gal kas zinote online programa (arba koki keliones aprasyma), kuri sudetu marsruta automobiliu su visomis lankytinomis vietomis iki paryziaus, po to i pietu prancuzija.
na kiek teko pakeliaut po prancuzija isimintiniausias tai st mishelio vienuolynas vien nuo vaizdo beto salia st malo piratu miestas ir etretat su savo uolom bei luaro sleniai aisku provansas su alpem bet tik ne paryzius kaimas didelis nu jokio sarmo nusivyliau visiskai
Prancūzija yra kažkas ne ką reikia pamatyti, o ką reikia pajusti.
Paryžiaus man buvo per maža, kad dabar galėčiau sakyti,ar vizualiai jis pateisino mano lūkesčius.
Bet,pavyzdžiui,apie Nice aš neturiu komentarų,kai aš išlipau iš autobuso ir pamačiau tą vaizdą prieš save,man užėmė kvėpavimą.
Žinoma,daugiausia žavesio suteikia maži miesteliai. Nesvarbu,ar prie jūros ar centre Prancūzijos,nes jie visi autentiški.
kaip matau atsakymo i savo klausima negausiu… gal kas galite parekomenduoti knyga turistui apie prancuzija, kuria vertetu pasiimti su savimi i kelione?
na ka patarti kiek zmoniu tiek ir nuomoniu vieniem miestai patinka kitiem kaimai su sustojusiu laiku dar kitiem gamta ir visa tai yra grazu . paprasciausiai visko vistiek nepamatysi planuok kelione atsizvelgdamas kiek skirsi laiko vaziavimui kiek visokiausiems apziurejimams nakvynes ir visa kita imi zemelapi musibrazai marsruta as visada ji tikrinu su mishelinu kiek kilometru ir tt iskaiciuoji nenumatytus kamscius ir kitus faktorius beje greitkeliai mokami greitis geru oru 130 yra nemazai inkilu ir mentu sedinciu krumuose beje turek visu lempuciu atsargini komlekta privaloma o apie miestus pro kuriuos vaziuosi visa informacija internete sekmes jei ko reik klausk