Praktika Prancuzijoje (patarimai dėl TGV)

Praktika Prancuzijoje (patarimai dėl TGV)

Taigi, vasara parktika atliksime netoli Bordo esanciame viesbutyje. Kelione jau susiplanavome, is Vilniaus vyksime autiku iki Paryziaus, bilietai jau nupirkti, o is ten TGV traukiniu iki Bordo. Gal kas vaziave TGV duotu keliata patarimu, i ka atkreipt demesi, mes dar busim zali, trys lituano, tad praverstu bet kokia info. Beje, gal kas gyvenat Prancuzijoje, tai vietinio transporto kainas pasakytumete, kuo labiau apsimoka po Prancuzija vazinet? Bet kokia info tiks. Kiek pavyko issiaiskinti tai TGV bilietas iki Bordo nuo Paryziaus apie 33 eurus.

Taigi mielieji keliauninkai, isvykstu as apie geguzes pradzioje i praktika Prancuzijoje. Siuncia mane į viesbuti, tiksliai dar nezinau i koki regiona. Aisku labiausiai noreciau prie Vidurzemio juros , Nica, Marseli, Kanus Šypsena, ot butu praktikele. Francej buvau tik ja pervaziuojant, kai Belgijoje buvau. O cia praktika butu 4 menesiam. Gal kas is cia esanciu ten jau dirbo ar praktikavos, ar gyveno ilgiau nei menesi, tai papasakokit i ka demesi reikia atkreipt , kaip su transportu, maistu, kainomis ir siaip su vietinians reikia elgtis. Butu idomu suzinot is patyrusiu vilku Šypsena.

NU PRIKLAUSO KUR GYVENSI PIRMA SUZINOK. Cha cha as paris jau 3 metukai Cha cha

Jau 3 metai tu ten? Apakęs

Nu gal dar ir spesi francuziskai ismokt Cha cha jei ne tai patariu jau dabar aukotis dievams Taip

siaip su pertraukom tai jau 5 Šypsena

Tai kad prancu kalba nuo antros klases mokausi, na ir studijuojant yra prancu kalba, aisku su gramatika man atrodo siek tiek h…va, bet suprasti suprantu, tad reikia paseded prie gramatikos.

Tikrai nesuprantama… Nekaltas Jau trečia tema, kuri akivaizdžiai ne tame forume, kuriame reikia Nekaltas Juk tam yra “Pasaulio lietuviai” - tenais susirask žmonių, kurie gyvena Prancuzijoje ir bus “vysx narmalej”.

joa gramatika prancuzu tai Baisubet as nelabai jos moku bet laisvai bendrauju vistiek… Cha cha