Praeities reliktas:D

Praeities reliktas:D

Kazkaip betvarkydamas savo kambari aptikau senu labas papildymu pluosta Cha chaTokio nostalgija apeme Girtas Anksciau papildymo korteles ne tai kad popierines bet net is storo plastiko buvo gaminamos, o dabar… kazkoks menkas kvitukas, o spaudos kioskuose isvis mizernas JuokiasiEkologiniu poziuriu ir ne tik juo zinoma dabartiniai kvitukai viskuo pranasesni, tiesiog atradus apeme nostalgija ir tiek Cha cha

Beje foto daryta su p1i Šypsena

velnias,reiks ir man issitraukt kruva savo. rinkau ,pamenu ivairiausiu papildymo korteliu.grazios buvo Girtas smagu paziuret buvo,kaip keitesi dizainas ir piesiniai Girtas

Jo pas mane dar kruva t2 buvo ir omnitel extra Cha cha Bet tu visai nedaug Šypsena Dabar jau ismeciau visas velniop Šypsena

atsimenu rinkau TELE2 mylias, kad keisti į niekučius Cha cha

man tai tele2 grazios buvo,tos kur su ratilais tokiais spalvotais (oranziniai,zali ten berots) Girtas nu dar paskui ta benzino kolonele irgi prilipo Šypsena

X tada buvo pačioje pradžioje. Atsimenu kai pirkau pakuotę, tai voke buvo Juokiasi

o šiaip tai su 8-284-***** tai laikais buvo žalios su ratilais, o su 8-283-***** buvo jau orandžinės su ratilais Nekaltas

8-283 dar dabar naudoju Cha cha tik kad tai jau 8-683 Šypsena ir i bite perejau su tuo paciu numeriu Cha cha

ech, as tai turiu irgi prikaupias, tai nevienas tukstantukas ten paliktas