Pov.Medziokle. Uzuzvakar
visos ~1kg apatine ~2 kg
visos apie 1kg )) silkes sitos duok die 500g
Visos ~500g , apatine max 1kg,
nu cia grozio tikrai ner
liuks medziokle reiks man pasinert kokia dienele shimao is kur esi?
viena gal bus kilogramine,kitos tai po 500gr o smutkes tai ce visai nipadielu kuom turi tuom rengesi zmogelis
tai jisai taip ir nardo su tokiais rubais
Ir su tokiais reik kovot pries brakusas ?Kai toj temoj apie kova su brakusom parasiau,kad dauguma LT tokiu tai istryne mano parasyma ,o cia net bano neip…sa
brekas
sitas veikejas ilsisi, kurs klonus bano laikas ilges p.s. foto palieku, tegul mato zmones brakusu veidelius
tokie ir pravalo upes ir upelius, ezerus kiek maziau, bet ir ten didele zala daro. Draust reikia ta medziokle po vandeniu, tiksliau draust imti zuvi. Nardyt ir grozetis galima.
kas cia per brakonierius?
Idiotas, per tokius atsilupelius visi pov. medziotojai laikomi brakushom. Susitikciau kada po vandeniu toki tai sulazyta nosim i kranta keberiotusi
bana
Atsiprašau už keiksmažodžius. Tikras LOPAS
ziauru,
jei tu 2.5m ugio tai tikiu kad jos nuo 1-2kg bet tai mazai tiketina
Nereikia draus medziot, nes nardo ne tokie. Bet va pasitaiko ir tokiu pasirodo. Aisku zuvis po vandeniu man atrodo kokius tris kartus didesne negu istraukus is vandens na ziurint kokiu atstumu tu no jos. Bet pries saudamas tu turi galimybe pamatuot zuvi zinant savo sautuvo ilgi. Tai sakau viena nusovus tu daugiau tokiu klaidu nedarai.