Pov.Medziokle. Uzuzvakar

Pov.Medziokle. Uzuzvakar

visos ~1kg apatine ~2 kg

visos apie 1kg Šypsena)) silkes sitos duok die 500g

Visos ~500g , apatine max 1kg, Piktas

nu cia grozio tikrai ner Ne Ne Ne Kvankt?

liuks medziokle Geraireiks man pasinert kokia dienele Cha chashimao is kur esi?

viena gal bus kilogramine,kitos tai po 500gr Nežinauo smutkes tai ce visai nipadielu kuom turi tuom rengesi zmogelis Kietas

tai jisai taip ir nardo su tokiais rubais Cha cha

JuokiasiIr su tokiais reik kovot pries brakusas Juokiasi?Kai toj temoj apie kova su brakusom parasiau,kad dauguma LT tokiu tai istryne mano parasyma Apsvaigęs Juokiasi,o cia net bano neip…sa Vau!

Blogai Blogai Blogai brekas !!!

Blogai Blogai Blogai

sitas veikejas ilsisi, kurs klonus bano laikas ilges Taipp.s. foto palieku, tegul mato zmones brakusu veidelius Taip

tokie ir pravalo upes ir upelius, ezerus kiek maziau, bet ir ten didele zala daro. Draust reikia ta medziokle po vandeniu, tiksliau draust imti zuvi. Nardyt ir grozetis galima.

kas cia per brakonierius?

Idiotas, per tokius atsilupelius visi pov. medziotojai laikomi brakushom. Susitikciau kada po vandeniu toki tai sulazyta nosim i kranta keberiotusi Piktas

bana Cha cha

Atsiprašau už keiksmažodžius. Tikras LOPAS Kvankt?

ziauru, Veee Veee Veee Veee

jei tu 2.5m ugio tai tikiu kad jos nuo 1-2kg bet tai mazai tiketina

Nereikia draus medziot, nes nardo ne tokie. Bet va pasitaiko ir tokiu pasirodo. Aisku zuvis po vandeniu man atrodo kokius tris kartus didesne negu istraukus is vandens na ziurint kokiu atstumu tu no jos. Bet pries saudamas tu turi galimybe pamatuot zuvi zinant savo sautuvo ilgi. Tai sakau viena nusovus tu daugiau tokiu klaidu nedarai.