Postal 2: Paradise Lost

Postal 2: Paradise Lost

Postal kūrėjai po 11 ar kiek ten metų sugalvojo išleisti papildymą antrai daliai. Cha cha JuokiasiČia pasiekimai žaidime, paskui nusidažo raudonai kai būna įvykdyti. Cha chaVieną jaiu gavau kai pasidegiau netyčia ir turėjau ***ti ant savęs, kad užsigesinti tai pasiekimas už tai, kad paragavau savo šlapimo. Cha chai58.tinypic.com/10rib14.jpg kiti, bet jų yra ir daugiau, dauguma dergiasi iš tv serialų ir kitų šių laikų “stabų” chuck norris, reddit, walking dead ir t.t

Šis papildymas ateina su pilnu Postal žaidimu, Apocalypse Weekend papildymu, Share to Pain multiplayer (ir tikriausiai su A Week In Paradise). Originalus žaidimas ir gavo pasiekimus, taip, kad verta ištrinti iš Hdd seną versiją ir ją pakeisti su šita, nes taip įdomiau žaisti. Nesu tik tikras kaip su Eternal Damnation modu Postal 2, kuris buvo Fudge Pack išleistu 2006.

Kažkaip prisiminiau misiją kai reik apmyžt tėvo kapą, arba kašarų naudojimą vietoj duslintuvo ant automato Gerai

o po to stebisi is kur serijiniai zudikai ir kitokie maniakai atsiranda Cha cha kad ir esu senos kartos geimeris, bet tokio bespridielu niekada nesupratau… Ne

Po tiek metų po postal 2 išleidimo supranti, kad tie bespriedielai žaidime yra *pimp…*nia ir pats gyvenimas yra tiek prisotintas visokio socialinio šūdo, kad tenka tik pasijuokti iš savęs. Postal 2 humoras buvo savotiškas tais metais, kažkam tabu, kažkam 4fun, kažkam gyvenime nematę nieko žiauresnio (tėvai ir kiti nelaikantys šlapimo seniai prasmirdę ***alais tegu bent pažiūri WW2 nuotraukas). Bet dabar supranti, kad nusirito pasaulis ne mažiau už patį žaidimą ir real life ir žaidimą skiria vis mažesnė linija…

Allure matyt dar nežinai apie hatred? Cha chayoutu.be/NcIsEcZQrLcPostal tai man nesuprantamas. Smurto prieš gyvūnus nepateisinu.

Hatred. GeraiO smurtą prieš žmones pateisini? Cha cha lol

Kushliau man seip px, as neesu psichopatas, kuris paloses belekiek prades neatskirti ralybes nuo zaidimo, tiesiog sakau, kad jei toks turinys yra prieinamas brestanciai samonei, aka jaunimui, tai nieko keisto kad po to iseina I gatves kruva issigimeliu debilu, kurie istirpo nuo tokiu pievu ir tiek… Ogrish, tai ka as itariu tu laikai “socialiniu sudu”, ne visi tai patiria realiame gyvenime, bet buna, kad tie kurie viso to nematro realiai, palose toki daikta, patys iseina jo ieskoti…WW2 buvo tikra, tai buvo zmonijos klaida, o gore ir violience zaidimai po kolkas nera tikra, bet jau virsta jaunimo samones formavimo klaida…nes cia as bent jau manau tas pats kas paduoti suskiui kovini pistoleta ir sakyti - eik pratintis, nes jei ne tu, tai tave uzlenks…realiai taip, tokia tiesa, bet nesubrendusi samone interpretuos tai vienaip, o subrendusi kitaip… Smurto pries gyvunus as irgi nepernesu, mano nuomone, kad zmogus dazniausiai gali apsiginti pats, arba bent jau bandyti, o gyvunas ne…ir tas kas smurtauja, zino ta pati, kas ji numeta zemiau s… ir purvo ribos ir tiek…kartais pagalvoju, jei tureciau galimybe kazka isgelbeti, bet reiketu rinktis, zmogu ar gyvuna, as turbut pasirinkciau gyvuna, nes nuo zmogaus, kuri isgelbejai po to gali dar peili ar suvi I sona gauti Cha cha yra toks US marines posakis - sempre fidelis (always faithfull), tai apie gyvunus ta galima pasakyti, apie zmones, deja, NE…

Jeigu esi ■■■■■■■ tai ir esi, jokie ten žaidimai neprives prie nieko, tiksliau gal nebent pagreitins kokiam skystapročiui tą procesą, kurį anksčiau ar vėliau būtų padaręs, kažką nužudęs ar pan. Nei vienam adekvačiam individui nekils mintis atkartot to kas yra tokiuose geimuose.

Nu gyvunai nemastantys, jie tyčia skirtingai nei žmonės kažko blogo nedaro.

Kažkaip nejaučiu skirtumo ką žudyti žaidime žmones ar šunis, paukščius ar dar kokį š? Ar tai keičia ką nors?

Interceptor, ■■■■■■■ debilui nelygus, kitam gali tik tiek ir tereikti, kad dingtu riba tarp samones ir debilizmo, ne veltui nevaldomas zaidimas yra oficialiai pripazystama kaip priklausomybe… gerai kad didele dalis puna prie kompu kiauras dienas, bet buve ne vienas ir ne du atvejai kai zaidimo nutraukimas arba nesiorientavimas aplinkoje privede prie nelaimiu… jeigu zmones jau rankas pjaunasi, kad nustotu zaisti… Ogrish, pvz gta5 gali ivairiais budais perpi.isti gyvunus, tu gal nejauti skirtumo, kitas gal sumastys isejes i lauka ta pati padaryti ir pazeti ar tikrai taip yra…be to is tavo pasisakymu galima spresti kad tau ir taip px butu sauti i koki nors gyvuna, jei jau ieskojai tam orinio sautuvo…

“jeigu zmones jau rankas pjaunasi, kad nustotu zaisti” Juokiasi Ten ta mano naujiena buvo fake, kinas ar tai japonas iš tikrųjų nusipjovė, bet tikrai ne dėl Ass-Ass-in Creed, bbž dėl ko jau nepamenu. Cha cha JuokiasiPvz aš gal ir jausčiau malonumą ką nors nudaigodamas, bet realybėje nėra taip viskas kaip filmuose… Nors ir mentai ne CSi pas mus. Nors ir aš ne Hitmanas ar James Earl Cash iš Manhunt, nors gal to ir norėčiau. Bet realybė yra tokia, kokia yra. Aš tik spoguotas, su ačkarikais ir susiriebalavusiais plaukais picų išvežiuotojas…

Nu matai, cia paprastai keliamos normalios naujienos, o ne fake, tai kam trolinti, nepuls gi dabar kiekvienas googlinti ar teisinga naujiena ideta? tam OT tema yra… spike.com/articles/id98jf/the-top-10-deaths-caused-by- video -games ok, prasom, cia bent jau ne fake, daugiau tingiu ieskoti, bet ir situ 10 puikiai pakanka parodyti, zmogu, kurio samone dar nepilnai susiformavusi (dazniausiai) veikia zaidimai…kartais zmogui tiek ir tereikia, kad jis nueitu ne ta linkme, kuria tuetu eiti…

Pasitikslinau, naujiena tikra ir visa kita, tik nėra nieko bendro su ac unity. Dėl ko ac unity, tuo metu, manau klausti nereikia. Juokiasi

Bet jei kalbant apie žaidimą kada jis ten išėjo 2003-aisiais ar kelintais metais, tai buvo kažkas tokio baisaus. Kur davatkos dešimt kartų žegnojosi ir t.t. bet šiai dienai jis yra tapęs linksmu žaidimu. NORMA. Cha cha Tik dabar ESRB jaučiu duotų OA (only adults), bet australai vis vien jaučiu gyvenime jo nematę yra savo parduotuvėse. Cha chaThe game remains banned and possession, distribution or even buying it for personal use is widely illegal and is a criminal offense, punishable by up to 10 years in prison and a fine of $275,000.- Wiki Cha cha

Nu čia aišku ciniška kiek, bet jeigu žmogui kyla mintis “pabandyt kaip žaidime”, nu jis tiesiog elementariai ir tiesiogiai yra dalbajobas Juokiasi ir pabandytų ne tik žaidimą atkartot o ir filmą kokį, multiką ar dar kažką, Čia tiesiog yra tokia būsena žmogaus kurią įtakoja genai, auklėjimas ir kiti soc veiksniai, tiksliau “buvimas dalbajobu” nuo pradžios ir iki galo ano gyvenimo, kurį nutraukia sau vienam suprantamu budu “kaip žaidime” .čia gal greičiau tėvus reiktų pzdint kad tokį užaugino Taip

Aš kartais važiuoju kaip transporeris ar kaip nfs, kai kur reikia greitai. Cha cha Juokiasi Ką aš kaltas, kad turiu gerą mašiną, ir greitą reakciją ir moku gerai važiuot. Cha cha

Ogrish, paliubomu senuk Juokiasi