Portal 2
Na bandau sita… Pirma mintis tokia - dar vienas Loading… screen bus, uzmusiu kazka… kaip kokiais 2000 metais… dar ir tada tiek daug ir ilgu krovimu nebuvo… o siaip puse geimo uzdaviniai pirmoko lygio… Na kuo toliau tuo sunkiau. Net siuzeta kazkoki ivele… Bet nuobodu vistiek… neuzskaitau… Tiesiog Portal pirma dalis su navarotais. cia labiau DLC tiesiog nauju uzdaviniu…
o man vakar damusiau, toliau uzduotys sunkesnes ir ivairesnes, bet issprendziamos. Didziausias trukumas, kad lygi pereiti gali tik pagal viena sprendima, tai ir ieskai kur kokia plokste padeda ne ten, ar kubas metosi.
Ne stebuklas, nors turėjo…
Smagus smagus zaidimukas, istorija smagi ir idomi, tik gaila kad kaip Evio sake tik vienas sprendimas visom problemom tai pasibaigia ir neber ka su juo veikt ir coop trumpokas, per 3.5val pabaigem nors juoko aisku buvo iki asaru is visu nesekmiu
per 3val visa coop ??? gal tik pirma chapteri ?
Tikrai visa greitai kazkaip gavos as pats irgi stebejaus 19.00 vakare prisedom ir apie 23~ jau ziurejom creditus nu gal apsiskaiciavau gal 4.5~ bet pertrumpai kazkaip buvo
Man tai patiko visai tas zaidimas tik, kad per lengvas… Galvojau sudetingesniu puzzle elementu sugalvos O siaip toks ant prikolo zaidimas man patiko, daugiau tokiu galetu but.
Siaip geimas pats geras, pasigedau tik gauso patrankos, nu kur saudo tuos rutulius. youtube.com/watch?v=C7SIAUfUT3Y&feature=player_embeddedGeriau negu rebbeca friday…