Kodėl gi ne HM? Zealot’am reikia vokalisto/gitaristo.
Nes HM rinka perpildyta
Lengvų pinigų nori? Žemas lygis
Kurk kokį World Music ar Flamenco. Topų viršūnės garantuotos.
African Music kaip tik tau
Nėra jau taip daug tų HM atlikėjų… 5905, kai tuo tarpu rock’o virš 10k.
Kuriuos blogai sudejau?
Nutle ra:
Satyras ra:
Nutle ra:
Sol SingerGalvojau,kad zinomesnis veikejas esi
optimistas juk tik pries puse metu dainas irasyt ismokau!
Nu jo,bet nesimato taves Vilniaus forumiuke,o jis labai aktyvus,palygint su sita tema
BlackNight rašė:
Nutle rašė:
O jeigu išvyksiu į kitą miestą? Galės mane suimti kitur? Ar tiesiog po to bus pavojinga sugrįžt vėl į aną miestą?Jeigu išvyksi, tai tave vis tiek sekios SA ir jei leis kito miesto įstatymai suimti už vandalizmą - suims Vis tiek juk anksčiau ar vėliau suims
Et… tokius dalykus galėtų helpe rašyt nebūčiau mokęsis tada graffiti
o tai kas tau neleidzia po 5 min pabandyt? paskui vel po 5 ir vel po 5min iki tol kol pavyks
Mundane rašė:
na, jei raso, kad negalejau panaudoti xx del igudzio stokos, tai tiesiog reikia pabandyti vel panaudoti po kurio laiko. net ir su 5* nevisada pavyksta panaudoti.
pirma kart kai pabandau - Jūsų įgūdis nepakankamas, bandymas nepavyko.
antra karta - Jei norite panaudoti šį daiktą, jums reikia įgūdžio "Graffiti piešimas", kuriuo galima pasinaudoti kas 5 minučių. Šiek tiek palaukite ir bandykite dar kartą.
o veikejo puslapy: Naujausi įvykiai
Negalėjau panaudoti flakonėlis dažų dėl "Graffiti piešimas" įgūdžio stokos.
ir taip visad. Tikriausiai reik palaukt, kol 4 zvaigzdutes turesiu. Tada gal iseis
BlackNight rašė:
didysisZZ rašė:
tai aisku kad norisi tureti visus igudzius 5*, tik patys zinot kiek tai uztrunka. Todel nusprendziau dabar tobulinti siektiek daugiau igudziu bet ne iki 5*. Manau taip turesiu daugiau naudos. Pvz daug visokiu scenos igudziu. Kazkodel tikiu, kad taip ir turetu buti. O ne kazkoki viena visa menesi bruzinti iki 5*.O koks pas Tave intelektas?
Nes su idealiu intelektu įgūdžio tobulinimas trunka dvi savaites.
Daug naudingiau turėti įgūdžius ištobulintus pilnai, negu palikti pusę neištobulintų pilnai - jokio efekto gero nebus.
intelektas pas mane fantastiskas 19
didysisZZ rašė:
blindway rašė:
didysisZZ rašė:
Sveiki, gal yra norinciu mane pamokyti kokio nors igudzio kol dar esu vilniuja? Intelligence siai dienai yra 55 pas mane ir dar kelsiu iki kokiu 75. Styginiu pagrindus jau geras dede ismoke. Laukiu pasiulymu. Jei iki 5ni neatsiras norinciu keliausiu kitu laimes ieskoti.p.s. as zadu propoguoti R&B sliliu, jie yra bendraminciu, rasykit Gal ikursim grupe…
O tai nereikia parašyti kas esi žaidime? Aš gal tave mokyčiau , koks intelektas ? Jei pas mane mokaisi žinokis gauni ir atlygi , atlygis - už 20 000 dolerių knygų kokių tik norėsi , bet su salyga kad nepraleisi nei vieno updeito…
na as lygtai rasiau kad intelektas siuo metu 55, tiksliau jis jau 59 siai dienai. Veikejas mano tai Dorotea Davo, a koki igudi pamokytum. Nes kaip sakiau styginius jau moku… rasyk i privata jei domina.
Tavo intlektas yra “nuostabus - tai yra 13 levelio” koks dar 55 , max IQ yra 21 - Idealus.
HoMeRz rašė:
Gal ir neblogas game, reiktu ismegint kai laiko turesiu.Beto del tos kalbos, tai ne vien mazameciai raso, o raso ir nemazai merginu kurios ir nebuna visiskos mazametes.
Vaikinų irgi taip pat tokių būna
Gal ir neblogas game, reiktu ismegint kai laiko turesiu.
Beto del tos kalbos, tai ne vien mazameciai raso, o raso ir nemazai merginu kurios ir nebuna visiskos mazametes.
Mickus rašė:
O siaip, kodel jus tokie cia pasyvus?
Nes šiaip dauguma ten, Popmundo forume bendrauja
worlon rašė:
Satyras rašė:
Zaidimas ilgas,spesiu dar viska ten nuveikti,o sarasiuykas tai jo,pasenes,manes ten vis neiraso nuo pat sausio menesioKad įstrigai savo 40tuke ir nė krust jop, laaabai ilgas…
pagaliau detektyvu patapai, sveikinu… gal dar užaugs iš tavęs rimtas vilnietisSvarbiausia, kad ten nėra manęs, keistuoliai…
Kažkaip nepastebėjau “pirmosios” apraiškų šioje temoje, nors lyg gyva dar. O į privatą droviuos [tipo] rašyt
Is top-40 nejudu,nes einu kitur grot ir per daug nesiardau,grupe bus parduota uz normalia suma
Detektyvu netapau,tiesiog knyga nusipirkau
worlon rašė:
BlackNight rašė:
tindiriushka rašė:
ok. Vilniuje pagrinde roko klubai rik čiuju grot popsą visur tinka
Reikia mokėt ieškot klubų
Reik netingėt tiesiog
nežinai - nesakyk
Mundane rašė:
na vilniuj buciau darba pasiulius as ten irgi gimiau New Yorke, bet persikrausciau i Vln pas savus
Šiaip ir galima iš kito miesto įsidarbint Vilniuje Aš pvz mažai Vilniuj būnu, bet mano darbas Vilniuj yra