Gal galetumete man invite i savo klubus atsiusti nors ir zanrai neatitiktu?
O kodėl nenori savo žanro klubuose koncertuoti? Juk ir Tavo paties grupei geriau, man rodos bilietų daugiau nuperka. Mes tai nelabai norim, kad kitų žanrų grupės konceruotų, nes krenta kokybė. Pvz. mano klubas Briuselyje pagal stiprumą stipriausias, bet kai išrikiuoji pagal žanrą lieka 3 vietoj Nesuprantu kodėl, lyg ir neleidau kito žanro grupėms koncertuoti. Dabar vieni MR man rodos užsisakė koncertą ir negaliu atšaukti, nes liko mažiau nei savaitė
Heh as irgi moderna pasiemes.
Kiek laiko vargau kol klubą Maskvoje iš Rock į Electronica pakeičiau…
na as pagaliau pasiekiau tiek,kad kasdien gaunu pakvietima is europos latino klubu
Man pastoviai pakvietimus siuncia bet kvailiai net nepasiziuri i mano tvarkarasti…
Susiplanuoji tvarkarasti, parasai forume ir atsiuncia normalius pakvietimus
arba jei gavai netinkama pakvietima,atmeti,ir per pm susiderini
Tai tiek man dasunta, bet as sita tingiu lost ir deretis ten. Man buvo blogis kai 15k baksu per 2dienas isgaravo…
Ech… Nuvylė mano įrašų kompanijos savininkas išleisdamas mano singlą… Pirmą savaitę užsakė 6000 cd, kurie iš karto buvo išpirkti… Antrą 10000 cd, kurie vėl buvo visi išpirkti… Trečią savaitę dėjo 100000 cd, ko pasekoje, bendras parduotų įrašų skaičius po 2mėn su puse tesiekia ~40k ir 76k neparduotų įrašų, kurie niekada ir nebebus išparduoti… O jei būtų iš karto užsakęs 100000, neabejoju, kad per pirmas dvi savaites būčiau ne 16000 pardavęs… Dabar ruošiu albumą, tikriausiai teks pakeisti įrašų kompaniją, jei neišeis gerai subendrauti dar prieš albumo išleidimą…
[quote]Recent Sales: 2007-02-21
Copies sold: 101431
Amount: 355 008 US$
Normaliai, sakyčiau
#109 Rock artist
Sellout Net savų gabalų negrojat.
Stay tr00!
Grojam Iš vienuolikos gabalų 3 koveriai.
Ne taip senai daugiau koverių buvo
Anyway, Zealotui reikia gitaristo ir vokalo, sunku vien tik su būgnais, bosu ir back vocals thrash’ą varyt . Ko gero dviese aukščiau kokių 200 nepakilsim.
Aha… Ankčiau atvirkščiai buvo Bet su koveriais ir sėdėjom ~200. Su savom šokom aukštyn Basic Detective užsimaksinu, baigiam turą po europą ir rašysim naują repertuarą
Vokalistė netinka?
http://www232.popomundo.com/common/CharacterDetails.asp?action=view&Ch
aracterID=66976
Nu kur tau thrash’as su boba priešaky . Tr00 sakau! Tr00! T’sakant, dar pakartosiu: reikia vyrioko, gitaristo/vokalisto HM. Aukšti reitingai, dažni koncertai su pauzėm etc. etc…
Jei nebutinai lietuvio reikia, tai dėk skelbimą į It’s pop. Imho, bus norinčių
Dėjau, tik tada dar nebuvom koncertuot pradėje, sėdėjom apačioj. Grįže iš turo vėl dėsim, gal kas atsilieps.,
Mano stats ir skills:
VOCALS- perfect
MUSICALITY- pleasant
string instrumens, electronic guitar, basic showmanship, basic singing, lead vocals- 5stars
basic composing- 4stars.
Jei kam tokio reik parasykit, ir pradesiu mokytis to zanro(isskyrus HM) ARBA jei yra norinciu prisideti prie manes taipogi praneskite.