Pontiac Trans Sprot???

Pontiac Trans Sprot???

Is praktikos zinauTaip

1999 metais turejau is JAV atsiplugdes Chevrolet Lumina 95 m. Variklis 3,1
jokiu problemu,vazinejau metus laiko brangiai pardaviau baltarusui ir pries menesi maciau si automobili su baltarusiskais numeriais prie rubikono.Reiskia viskas tvarkoje jau 7 metaiCha cha

esu vaziaves. Varikliai tikrai dinamishki, bet ryja kaip velniai!!! Komfortas tikrai geras, bet patarciau kokio draugo varancio masinas vokieciuose pasizvalgyti geresnes bukles, nes i Lietuvele jie patenka tikrai ne geriausios bukles. Zinau, nes vasara teko viena remontuot (pardavimui aisq…Cha cha)

Ir paskui vaziuosi i tuos Pontiac Trans Sprot susitikimus prie IKI… prekybcentrio Cha chaCha chaCha cha

saltinis? agentura vbs netinka.

amerikietisku auto eksploatavimo taisykles:

  1. neremontuoti niekur kitur, kaip tik specializuotame ir siu auto savininku rekomenduotame servise (autorizuotos dirbtuves nebutinai atitiks paskutini reikalavima).
  2. jei tai neimanoma, zr. pirma punkta.

paciam luminos eksploatuoti neteko, bet keletas man gerai zinomu pilieciu borus pamineta patirtimi pasigirti negaletu.

95% Pontiac transport 2.3 16v pareina is Vokietijos su varikliu gedimu.

bendradarbis turejo crysler stratus tai nupirkes stovejo 2 menesius servise, po to pardave. kai meistrui uzsimine apie luminos(transsport) pirkima, tai meistras pasiule iskart i eile servise uzsirasytiCha cha ir nusipirkti kita automobili vazinejimui, kol tas stoves servise.
asmeniskai nieko neturiu nei uz nei pries.

2.3 16V galvos nelaiko pagrindine problema TaipTaip

Kažkaip pradėjau gunditis tokiu modeliu, įdomu kaip jo eksplotacija?? Kalba eina apie europini varianta 2,3 16v motoru mechanine dėže…kokios kuro sąnaudos, kaip dalių kainos, kokio lygio komfortas? Ir apskritai ar vertas dėmesio daiktas??? Teko girdėt kad motorai 2,3 16 v silpni, ir ar tai velenai nelaiko jų ar dar kažkoks velnias…Gal kas turi kokios konkrečios info…