pomidorų sriuba
Man patinka trintų pomidorų sriubytė
sriubas daznai valgau, bet pomidoru siriubos net guvenime nei karto nepasitaike valgyt berods, net nezinau kaio ji daroma
Tauta pageidauja recepto soprano sriubos skanios cili esu dariusi pagal jo recepta
Taip. Reikalaujam recepto! Tuo pačiu, jei jau prakalbom apie pomidorų sriubas, galiu pasidalinti gana neblogu receptu, į recepto autorystę nepretenduoju, man atrodo tai N. Marčėnaitės kūrinys, bet mano asmeniškai išbandytas, tvirtinu: gamybai ir vartojimui tinkamas receptai.iki.lt/lt/receptai/sriubos/rokantu-kaimo-pomidori ne-sr iuba-/2452Papildyta: pamiršau parašyti, kad receptas super-paprastas, sriuba labai greitai pagaminama.
receptas labai paprastas, beje niekur nežiūrėjau pats sugalvojau į verdandį vandenį įmetu porą kubelių sultinio, šiek tiek ryžių (nedaug nes paskui košė bus) keptuvėje svieste apkepinau keturis smulkiais kubeliais supjaustytus pomidorus, pora didelių skiltelių česnako. ten pat į keptuvę prieskoniai, pomidorų pasta, šiek tiek sojos padažo. paskui viską į vandenį su ryžiais ir verdam kol ryžiai minkšti bus dar įpyliau pora geru šaukštų citrinos ekstrakto, na ir pora čili pipiriukų(čia jau pagal skonį) viskas daryta ne pagal kažkokias normas, o taip kaip man patinka
ryzius ismetus (kazkaip ne i tema jie) tai visai padoru gal
mano sriuba