Pomidoru sriuba

Pomidoru sriuba

Pomidoru sriuba su vermiseliais 4 porcijos 500 g pomidoru 1 saukstas aliejaus, druskos 100 g vermiseliu 1 svogunas, juoduju pipiru 1 cesnako skiltele 2 saukstai sezamu aliejaus 4 saukstai kapotu petrazoliu 2 saukstai sultinio milteliu Paruosimo budas: 1. ispjauti pomidoru vaiskocius. Puode uzvirinti 2 litrus vandens, apiplikyti pomidorus, isgriebti, nulieti saltu vandeniu ir nulupti. 2. makaronus isvirti pagal nurodymus ant pakuotes. Kad makaronai nesuliptu, I vandeni ipilti sauksta aliejaus. Isvirusius makaronus suversti i sieta, nulieti saltu vandeniu ir nuvarvinti. 3. nulupta svoguna ir cesnako skiltele supjaustyti mazais kubeliais. Keptuve ikaitinti sezamu alieju, suberti supjaustyta svoguna, cesnaka bei petrazoles ir siek tiek pakepinti. Kai pasklis petrazoliu aromatas, supilti 0,5 litro vandens, pagardinti sultinio milteliais, druska ir pipirais. 4. pomidorus supjaustyti i 4 dalis, isskobti seklas, minkstima supjaustyti kubeliais, suversti I sriuba ir 2 minutes pavirinti. Suversti vermiselius ir sriuba dar siek tiek pakaitinti. Paragauti ir, jei reikia, pasudyti.

Bomžpakis geriau Cha cha

Niekas taip nedvokia kaip sezamų aliejus Veee Neįsivaizduoju jo maiste Ne

Man tai čia paprasta vaikiška makaronų sriubytė. Nekaltas

atrodo Gerai bet gal dar faršo kokio įdėčiau Šypsena

naudojau paprasta alieju Nekaltas

gera sriubike… Šypsena

vaizdas neblogas, o vat skonis… Nekaltas

vaikis skonis visai gaivus toks Taip

Cia pagiriom jauciu Cha cha

Kadangi pomidorų tai sakau ne.

vietoj farso geriau dziku pridek daune tu bl Juokiasi Juokiasi Juokiasi

uostyk pimpagalvi alkoholike Drovus

nemegstu sriubos. kazkox beprasmis valgymas. sriuba dazniausiai patiekiama karsta todel ji ilgai valgosi. ir po sriubos vistiek reikia antro patiekalo. tai va… geriau jau geras antras patiekalas ir poto vietoj sriubos arbata, kuri atvesta kol suvalgai antra patiekala ;]

hm nžn, man nepanašu į pomidorų sriubą, pusė kg pomidorų ir kitų produktų, o panašu viskas iš foto beveik į sriubą iš pakelio, tik ta iškart panašesnė man į pomidorų