tai vo tame ir esme- kad visus najabali!
bandziau db rast tuos pirmuosius video- xyu! neber nieko, pashalinta.
nes ka pradzioj reikejo galvot, nu tocnai, kad bus kaip ispanka, ar kazkas pan. nieks nieko nezino dar, visoki informacini shooda pucia.
bet tai db toliau, kad mirkt tame, tai reikia but visiskai jobnutam.
bbz, as tv neziuriu, laikrasciu neskaitau, viska vertinu ka pats matau- kad viskas biski ne taip, kaip sakoma, tai cia laabai svelniai pasakyta.
man dar ta pirmaja vasara (ar pavasari) vienas furistas skambino, sako nepatikesi, tuoj fotkes atsiusiu, esu isp, prie tos ledo arenos, kur mol zmurikai sukrauti buvo. sako bandziau su vietiniais pasneket, kas cia buvo- visi ziuri akis ispute.
mama man toki najiezda dejo, nes anksciau reanimacijoj i metus karta budavo, paskutiniu metu kiekviena menesi, tai tipo del manes nervavosi, blablabla, nors dabar pati sako, nx daugiau nesiskiepisiu, tai sakau nx mane vertei, ne nu nors 1 skiepas yra gerai o ta mano puske prigydzius, nes visa seima gydytojai
kur jis ta nocia pasikraus ?
Kinijoj taip pat ir lavonai gatvese metesi, ir ligoninese po baltom paklodem traukuliuose purtesi zombiai.
Ble geru vaizdu buvo padave.
O del seno metalisto- buvau as ji vakar pasigaves. Laimingas ten zmogus, bet sunku susikalbet. Sakau zeba gamtoj? As irgi va kasdien. Tas sypso. Sakau zek, turiu kurtaka, man siaurokas biski, dw perleisiu tau, labai patogus vaikstinet. Tai vel sypso, ir sako ai a kur as desiu. Ir kazka dainuoja. Duok nr sakau, ryt susiskambinsim kada man islist, bent pasimatuosi. Pasirodo ir mobilkos pas ji nema. Turiu kazkokia nokia knopkine, tai db kraunu, paduosiu jam . Bbz gal bus lengviau tada susisneket, as jam visa baula prikroves, bet nevaiksciosiu gi su tuo maisu tikedamasis ji sutikt.
nesipeskit antivakxeriai Va kinai visiski idiotai- del vieno ‘gripo’ atvejo miestus, gamyklas ir net uostus uzdaro
naktibliadas- tu aBrengei zmogu ar ackanul ?
as tai oficialiai tikrai jau nesiskiepysiu.
buvo cia bajeris, pasikviete vieni oficialai an pokalbio.
tai vos ne pirmas klausimas- a kiek skiepu skiepytas, ar ne is tu kur pries skiepus?
sakau matau nesusitarsim
ps. as tave pilnai suprantu, bet tokiu ultimatumu- cia tu busi kaltas, tikrai nedovanociau.
cia tu busi kaltas- cia bet kuriam kontekse nu nx
as iki paskutinio laikiausi antivakseriu pusej, bet mam viena kart najiezda padare, kad cia as kaltas busiu, tai sakau nepisk tu proto, teko saut 1cipa
ir vapsie, nenormalu, kad kazkokia xyune taip sureiksminta ir ispusta.
isidure ir neisidure vos ne akopus pasiruose kast ir kariaut tarpusavy ble
nu tai pagal situacija ir isvados keiciasi.
nes toliau vaziuot ant tu reilsu tai kaip seniu salciu tiket, ir priiminet padjobkes- a tai gi tikejai.
eik, eik, nejaugi tik ko tu taip lengvai tiem prota pisiam pasidavei, prisipisai sau cipu neaiskiu ir neaisku kiek
**** prota
tai sirgdavo, bet per gripa nereikejo privert nei gastranomu, nei akropoliu
tai prie ko cia korona?
seniau gripu seimomis nesirgdavo?
db kiekvienas snarglys korona.
realiai nieko nesidaro, viena/dvi bloga savijauta, o toliau pajebat, temperaturu nebuvo ilgai dideliu, ir sunkumu nebuvo, 3is 4 cipuoti, zmona net 3cipus turi, o 2pacanai po 2, jaunelis tik antivakseris nes 12m tik
a tai ka daros?
pavasariop gi visad gripas budavo, tipo db kas kitaip?
per 1.5 savaites visa seimyna koroniniai
Tai kaip ten del mendes ?
Pusmetris tinka
Tik ne 20mm. Reikia 12 arba 16mm max.
Standartine 6m 12mm armaturos stanga 5,6 kg, 16mm 9,9kg, o jau 20mm 14,9kg.
Perpist kam per ciardaka rinkciausi 12mm, jos pusmetris siek tiek lengvesnis, bet uzsimojus isvystyciau didesni greiti ir gautusi stipresnis smugis ir zala padaryta butu didesne.
Bet taip pasielgciau tik su kokiu blogio isikunyjimu.
Jei ciuvas nepiktybinis ir tikrai sala, kad ir jobnutas truputi, atiduociau turbut ir kurtke ir
pirstines.
O Nakcius ziuriu, kad ir velniu priedes, vis delto siela turi
butu cia su kokiu ackariku melynam kostiume bazaras, tai nulis sveiku butu. man su tais botanikiniais kaimynais panasiai ir bendraujas.
a cia senden shita klausima kur pakeliau, tai menesi trb lauzau galva.
px bus kas buve, ryt uzsiimsiu.
paimk armaturos pusmetri 20mm ir sakyk, jeigu neimi rubu perpisiu per galva, ir viskas, nematau problemu