Plovas
visada i plova dedu tomatu padazo
Vat jo man cia irgi truksta
Viskas(t.y. padažas) eina ant viršaus (t.y. lėkštėj)
I plova tomatu padaza? Tada cia xyjovas ,o ne plovas. Tokiu baiku negirdejau.
Nemėgstu .
As irgi siaip nelabai, bet si savaitgali eksperimentavau ir ryzius ( + visa kita) apkepiau keptuveje ir uzpylus vandeniu, troskinau… Na ir gavosi visai nieko
Sutinku su Gerasdviratis, tikras plovas yra be tomato padažo
Pirmą kartą girdžiu,kad plovas-be tomato padažo nemėgčiau be padažo
tikrai jo ten neturi buti
Nu nei Kazachijoj,nei Uzbekijoj,nei pas kitus babajus nemaciau,kad plovas but su pomidorais,truputi skirtingai jie ten ruosia…bet su tomatais… Pirma kart girdziu. Tai gal jus ne plova ruosiat,tik plovu vadinat? Man dar nedapiedryjo i ji pomidoru det. Svarbiausia,kad aviena but nekieta ir ryziai kokybiski,nes dabar sunku geru ryziu gaut.Tai ju yra,tai ju nera. Nebent jus tokiu idiotu prisiskaitot:geri-receptai.lt/receptas/uzbekiskas-plovas-ii.html Pavadinciau geri litwinu idiotai. Cia tokia viena smulkmena- Uzbekijoj kiauliena O va sitas receptas tikras:giedrius-v.livejournal.com/51512.html
vilmalaite: jei plovas netikes tai gal ir reikia to padazo geram maistui jokio kecupo nereikia
oi oi oi autoritetai. o aš Kazachijoje gerus metus atitarnavau kariuomenėje. Padažas tai taip, naujovė, tradiciniame plove jo nėra. Bet su pomidorų pasta tai daro plovą labai dažnai ir dar visaip kitaip. trys dalykai plove svarbu, kad plovas būtų plovas, o visa kita - leidžiamos varijacijos.
su tomatu būtų
Laaabai skanu buvo
Kur gaut toki spizini puoda? Tik didesni, galetu buti ir apvalus. Yra Thomas Phillips, bet lb mazi. Kiek prasiau, kad is Baltarusijos parveztu, visi s mala.
Taip ,šis yra parvežtas iš Baltarusijos,tais senais senais laikais Turiu ir didelį apvalų mamytės likusį,bet kažkodėl vis griebiu šitą… Nesu dabar atkreipus į juos dėmesio Nežinau kur būna
As tai plovo su morkom ir ‘skystais’ ryziais nemegstu, labiau megstu ta sovietini varianta, plovu vadinama patiekala su tomatais Bandziau gamint zepter kepimo skardose, ale nepatogu. Spizinio troskintuvo ieskau jau geri metai, kolkas nesekmingai.
Mesim akį į prekybas
taip,spizinis geriausia.Turiu toki jau daugel metu ir jokie zepter neatstos.