ajk piaklon
wialniaj ir raganos
as seniai sakiau, kad ji daznai klysta
Pamiegota
Gerasdviratis ra:
wialnias ra:
ner gyvenimo vistiek, nieks manes nemyli, niekam as nereikalingasA pradek nuo tokios zastavos,kad niekam labiau nei pats sau nebusi reikalingas. Irgeriausias draugas yra tu pats sau arba , na dar siaip kokia juru kiaulyte. Zmones kavarni ir tavo artimiausias zmogus tave vistiek isdurs. man PVZ kompaniju nereikia, man ir taip labai gerai.
man patinka dvirka
Musyte ra:
o kur ple tavo zmona ir trys vaikai??? ar cia tik snipstas? jei taip, turedamas savo potenciala ir neturedamas bent jau rimtos antrosios puses, reiskia turi bedu, nenoriu ju zinoti
smagu tiesiog, cia ir apie mane turbut tokios mintys??
wialnias ra:
ner gyvenimo vistiek, nieks manes nemyli, niekam as nereikalingas
A pradek nuo tokios zastavos,kad niekam labiau nei pats sau nebusi reikalingas. Irgeriausias draugas yra tu pats sau arba , na dar siaip kokia juru kiaulyte. Zmones kavarni ir tavo artimiausias zmogus tave vistiek isdurs. man PVZ kompaniju nereikia, man ir taip labai gerai.
Musyte ra:
o kur ple tavo zmona ir trys vaikai??? ar cia tik snipstas? jei taip, turedamas savo potenciala ir neturedamas bent jau rimtos antrosios puses, reiskia turi bedu, nenoriu ju zinoti
nieko ner, ir manes ner
wialnias ra:
Musyte ra:
beje, informacija ne i tema, nuomoju 2 k buta siaures mieste, naujos statybos, zukausko g. gal yra norinciu? 1000 lt plius islaikymas. gal turit savo aplinkoje patikimu zmoniu?
Ti kad ti dabar namas jau eina tokioj kainoj, dar net pigiau.
oho
cia pavasaris jau prasidejo ar kaip??
wialnias ra:
Musyte ra:
wialnias ra:
kaip pasidare sunku gyventipaliko tave tavomiargos, ania?
ir miargos paliko ir da apvoge, nafig ner gyvenimo
yra gyvenimas. tik tuomet, kai pats i ji sugrysi
Musyte ra:
wialnias ra:
kaip pasidare sunku gyventipaliko tave tavomiargos, ania?
ir miargos paliko ir da apvoge, nafig ner gyvenimo
o siaip pasimyleciau su Feduciu, bet juk pasvajoti niekas nedraudzia, ania
wialnias ra:
kaip pasidare sunku gyventi
paliko tave tavomiargos, ania?
kaip pasidare sunku gyventi
Musyte ra:
SHIWA ra:
Pakalbek. Uzfiso sveist virtuve.nekalbesiu, nes nuejau pas kaimyne kavos, gavau suktinio, sukasi galva , einu ant sofkutes po dekuciu kokio gero filmuko arba trumpo miegucio
Labanakt.
SHIWA ra:
Pakalbek. Uzfiso sveist virtuve.
nekalbesiu, nes nuejau pas kaimyne kavos, gavau suktinio, sukasi galva , einu ant sofkutes po dekuciu kokio gero filmuko arba trumpo miegucio