Plepalai apie maista ir ne tik
Ir nafik tokis avtamabilis reikalingas ?
tai kad nera tikslo manes apgaudineti…
rytoj nieko neiseina dukra apsirgo
yr mazytis sansas poryt
Vycia® ra:
as sestadieni trumpom rankovem vaiksciojau
nebevartok vycia daugiau ir nereikes su trumpom rankovem vaikscioti
Zemyna ra:
Musyte ra:
buciau geriau pasakiusi, kad pietausiu salia, kur mesti akmeneli, jam sirdies taip neskaudetu, bet tai plee, turi kaskart galvoti ka sakai, kad neduok die neuzgauti kazkoAteik pas mus su kompiuterastu pietauti, tada ir as uzlekciau
Ji taip ir padarys,tik viesai nerasys,bo Nelygis…
Musyte ra:
buciau geriau pasakiusi, kad pietausiu salia, kur mesti akmeneli, jam sirdies taip neskaudetu, bet tai plee, turi kaskart galvoti ka sakai, kad neduok die neuzgauti kazko
Ateik pas mus su kompiuterastu pietauti, tada ir as uzlekciau
Musyte ra:
Agamemnonas ra:
Musyte ra:
as dabar turiu gedintis, kad pietauju ten ar bet kokiam kitam kabake? nepatikesi, bet daznai pietauju ir namie kodel turiu fantazuoti vien del to, kad kazkas ten nepietauja - nenori ar negali sau leisti? ple, tavo logika mane stebina
prisiminiau patarle “nekalbek apie laime su zmogum, kuris nera laimingas” - tikiuosi supratai mintiLaimingi zmones pietauja namie,arba is vis nepietauja,o po darbu drauge su LAIME gaminasi vakariene savo tvirtoveje,o pizonam ,aisku,reikia Barklayju,Naruciu,Resort,Diamond,Royal,King…Tikiuosi ir Velykos tavo Sv.Petro aikstej …cia Roma,jei ka.
ne, mano velykos bus Sv. Morkaus aiksteje (Venecija jeigu ka)
zmones vakarienes gaminasi savo jaukiuose namuose, o pietauja mieste, ai ka cia su tavim gincytis, tas pats kas su plikiu pesiotis
tik ruzavus botus nepamirsk apsiauti,geriausia butu D&G,ar Gucci…ir kauke Kanapinio
VisadaValkata ra:
o aš jaučiu. man nesunku atsikelt ir 3 ir 4. kažkada būdavo nesunku ir visai neužmigt. bet tas sukiojimas išmuša iš ritmo. kuriam laikui. Tau tai aišku, jokio skirtumo kada iš lovos dailią išrident…
na kodel tu taip…manai as neturiu pareigu, nedirbu ir miegu iki 10-11? paprastai 10 jau bunu ir papsportavusi, ir apibegusi namus ir pasiruosusi dienai nejauciu as tos valandos ani per kur, beje, diskutavom ir su , tai irgi sake jam jokio skirtumo
VV, gal senatve jau atsliukino?
Agamemnonas ra:
…ir nx mums tie geleziai, jei yra papai ir vaginos, ir nx mums tie veidroziai jei fybis kelrode zvaigzde visoms nesergancioms merginoms…
Kiek tau, vYRe, metų
neee, ijungus antra pavara atleidziant sankaba kazkas susibaladoja atbulini ijungus irgi tas pats garsas.
Kuras jau irgi mazeja, puse bako beliko, nu ir kanistriuke dar
Zemyna ra:
Ilsimes
ka nudirbai, kad ilsiesi?
Pusryciai
zodziai teisingi, tik nuotrauka niekam tikusi, po tokia turejo buti uzrasas “pyt nada stolka, shtoby depresija byla u drugich”, o gerti nereikia, niekam nieko gero alkoholis dar nedave. momentine euforija, momentine. su pirmomis dviejomis tauremis, paskui tik uzpiltos smegenys ir daromos nesamones o ryte bjauru ir geda
Uzrasas po foto labai teisingas
O su pusryciais kaip bus ? Ar valgysim, ar is kart prie pietu pereinam ?
ragana_ziche ra:
nors kai atiguliau tik pries 3 tai vistiek mazai gaunasi
as irgi panasiai telika dar sugalvojau isijungt…