Plastikiniai PVC vandens instaliacija?

Plastikiniai PVC vandens instaliacija?

Ar patikimai bus jei šiltą ir šaltą vandenį išsivedžiosiu plastikiniais vamždžiais, kurių sujungimo ir pajungimo movos bus klijuojamos (tokios berods daug pigesnės)? NIBCO PVC-U, PVC-C sistemos, o gal ką geresnio pasiūlytumėte, bet kad labai nebūtų brangu.

yra kelios pcv sistemos, viena klijuojama (riekalingi klijai) , kita lituojama (reikalingas spec apatatas) abi sistemos pakankamai pigios ir patikimos, manau nenusivilsi

Siūlyčiau vedžiotis plastikiniais virinamais vamzdžiais.Karštam vandeniui vamzdžiai būna su aliuminio folija jie atlaiko didesnę temperatūrą.virinimo aparatą galima išsinuomoti apie 20 lt.Pats bandžiau patiko geriau negu klijuojami.Sėkmės

Pas mane klijuoti vamzdziai jau 2 metai ir juokiu problemuGirtas

Neturiu nieko prieš klijuotus vamzdžius,tačiau tau jau pats laikas būtų pasikaesti į virinamus.virinami yra storesni,o be to aliuminio ekranas ne tik jiuos sustiprina,bet ir geriau išlaiko šilumą.Taip

pas mane taip pat klijuoti 4 metai. viskas liuks Gerai

Pas mane irgi klijuojami. Net darzo laistymui juos naudoju. Jie kai uzsale galvojau "ragas- pertruks" bet nieko ir vasara atlaike, planuoju, kad ir shiemet nebus truke…

Amerikonų balti klijuojami Nibco - dieduose.

bandyk pas filtristus rimtesnius, nes pramoniniai filtrai instaliuojami tokiais vamzdžiais. Kokie kiekiai domina? MobilusisarbaLaiškasLabas

Gal kas is santechniku patars - reikalingi seno tipo - amerikoniski PVC vamzdziams klijuojami fitingai (sujungimai). Ar dar galima pas mus ju rasti ir kur? Veiksmas Vilniuj… Dekingas is anksto LabasApkabinimas