Plants vs Zombies GW PC

Plants vs Zombies GW PC

Kaip pirmi įspūdžiai?

Pirmi įspūdžiai labai teigiami Taip Pats žaidimas atrodo tikrai gražiai, neleido daryti screenshoto, tai teko daryti windowed mode Šypsena Tai gal ir neatrodo čia įspūdingai, bet pačiam žaidime tikrai gražu Šypsena Patiko kad yra atskiras video nustatymas Mantle. Šiaip žaidžiasi labai linksmai, primena labai TF2, panašios klasės, skills. Linksmam laiko praleidimui tikrai pats tas, dar kai galima nusipirkti už 20 eur… Rekomenduoju

20eu? Pavargęs Nu 2 tai būtų norma, žinant, kad EA žaidimas Cha cha

ką turi blogo apie šitą žaidimą pasakyt, kad jis nevertas 20eur? Šiaip origine jo kaina 35 eur… Pažiūrėk metacritic jo user vertinimus… Vienintelis man jo minusas dabar, kad nėra atskirai push to talk padaryta, bet manau čia bus pirmam patch’e, nes daug kas skundžiasi…

Geriausia tai žaisti su draugais yra pasijungus per skype. Cha cha

tai aišku Šypsena kam ten visokie teamspeak Cha cha

Svarbu kaip yra su kick sistema. Nes jei nėra push to talk, o girdi ką kalba visą laiką, tai geriausiu atveju gali pasileisti kokį trololol video youtube 5valandų ilgumo ir žaisti taip. Cha chaAnt quake live jau panaikino fake kick callvote, kada negalėdavo iškickint, bet ten nebuvo galima kalbėti. Šypsena

Nu už EA žaidimą daugiau nei 5 eurų nemokėsiu. Čia panašiai kaip muziqaz, aš jiem pelno neduosiu Cha cha Tuo labiau už tokį. O jei dar origin, tai iš vis nieko nemokėsiu Juokiasi

Kushliau, butent. Is manes ju pusen jau ignore imestas yra. Kad ir koki sedevra isleistu, nebepirksiu(nors dabar mano demesys visai kitoje sferoje, tai lengva susilaikyti). Cia jau principinga. BF4 jau kokius pora menesiu nebelosiu. simcity irgi ilgai nebeijunges buvau, BF Hardline paziejau kaip visokie levelkapai beta losia, nusijuokiau ir isjungiau youtube. DLC content’a jie kaip pilna zaidima parduos Cha cha

nu ka, laukiam sale Cha cha gal ir idomus variantas nuo 2,5d iki frostbite engine ir dar online only Cha cha

EA ir kalti dėl ivikiu ukrainoje. Labas Taip

Džiaugiuosi kai kurių čia pilietiškumu ir princingumu Gerai Bet jeigu žaidimas yra vertas savo pinigų, perku jį ir neperku tai kas to yra nevertas…

Ogrish Taip

Tai, kad sunkur asti gerą EA žaidimą Juokiasi simcity šūdas, BF nedadarytas, hardline DLC daromas kaip pilnas žaidimas. Tai keista būtų, kad su šituo viskas ok Juokiasi Nu bet pirkit man negaila.

Bandei Fifa next gen arba NHL ?

FIFA man nelabai įdomu, NHL visada buvo geras,(turbūt ir FIFA), tik kad tuos sporto žaidimus, jei žaidei vieną, tai žaidei visus, rosteriai kas metus atsinaujina ir už tai 50 eurų lupa Cha cha Aš suprantu, kad next gen tie sportai geresnės grafikos, bet ne grafikoj esmė. UFC va tikėjausi gal bus viena maža priežastis pirkt konsolę, bet eilinį kartą nieko gero nepadarė EA. Aj gi dar jų NBA yra, ten tai failas visiškas Juokiasi O šiais metais kažkaip nesigirdi apie NBA, vėl skipina turbūt JuokiasiKas įdomiai atrodo, tai criterion naujas projektas, tik klausimas ar EA nesušiks visko su savo nurodymais ir deadlainais. O šitas tiktai MP turi? Nes mane tik SP domina Nežinau

yra ir SP kurį gali padaryti open arba invite only. Šiaip visai linksmas irgi,yra tų zombių waves ir stataisi gynybą o paskui bandai apgint ten vietą kokią Šypsena MP tai kaip BF, keliesi ranką ir atrakini vis kažką naujo…

Aš tai atsisiunčiau kelis EA žaidimus įrašiau į dvd paskui juos sulaužiau ir išmečiau taip parodydams savo protestą prieš ea. paskui dar kelis žaidimus kelis net kartus atsisiunčiau ir vėl ištryniau ir vėl atsisiunčoiau per torentus , jaučiou didelę žalą padariau ea. pfiu ea…

Jo, nes EA numirs uztai kad keli uzsispyre veikejai nepirks ju produktu Cha cha teisingai alvis sako, jei zaidimas vertas savo pinigu tai ir perki ji, px kas sukure… mazu maziausiai juokinga jo nepirkti vien del to kad pries tai isleido kelis s… zaidimus Cha cha nebent netraukia PvZ serija, tada kita sneka Šypsena