Pirmasis Lightsaber'is :)

Pirmasis Lightsaber’is :slight_smile:

grafika tokia lievoka ar cia del screeno sumazininmo iki 250kb?

na kaip, vienas is tu atveju, kai kol zaidi viskas grazu paziuret, fps nesveikas ir pan, bet sustoji ir isiziuri i texturas ir Liūdnas. Bet girdejau, kad dar net high ress texturos neidetos, o ir grafikos nustatymai dar nevisi ijungti Nekaltas

Bet skilu tai perdaug as tik 15lvl jau 2 skilbarai uzimti ir visi reikalingi… Apsvaigęs

grafika nesuprastes sumazinus foto iki 250kb, matysis kompresinimo zymes, bet texturos nesuprastes Mirkt

Užsikabinau ir aš. Žaidžiu už Sith Inquisitor GeraiGaliu pasakyt tikrai storyline kabinantis Gerai Norisi žaisti ir pamatyti kas bus toliau Šypsena

Taip tik man pradines jedi planetos linijiskumas labai nepatiko Nekaltas pasiziuri i mapa - atrodo didelis, kai pradedi judeti, pamatai, kad istisai tarp kalnu ribojamas esi… suprantu, kad cia tik pirma planeta ir pan, nu bet vistiek man perdaug anksta buvo. O istorija man irgi kabinanti buvo, tai nors levelinimas bus idomus Gerai va kas man nepatiko ir nuvyle, tai UI Baisus viskas fiksuota savo vietoje (arba neradau kur ijungti frame’u “stumdyma”) neisku kas kaip (na ipratimo reikia cia tikriausiai) ir plius nerodo skaiciuku hp baruose, nera tartget of target (kaip tankams be sito, neisivaizduoju), na ir dar truputi nuvyle, kad questinimas grynai single player - zinoma galima ir su parciu daryt questus, bet ner jokio “tolko”, na nebent tie social points… tarp kitko girdejau kad uz juos bus galima neblogu dalyku gauti, tai matyt taip agituojamas partinimas bus. vnz po rift’o levelinimo partyje turbut pasigesiu

aš iki 19lvl užsikėliau Sith Inquisitor. Tai galiu pasakyt irgi kad questinimas tai Gerai kaip normalus single player geimas. Tik man priešingai nei tau goni kaip tik įdomiau daryt questus paprastus su kitais žmonėm - visų pirma ir greičiau daug einasi, nes greičiau mobus išvalai, o pati šnekėjimo su NPC sistema man irgi patinka, įdomu vien dėl to kas išeis kai daugiau žmonių “dalyvauja” pokalbyje. Tik biški prastai kažkaip padaryta su class quest’ų sistema kai partyje esi. Žodžiu kažkoks man bendrumo jausmas yra vistiek kai partyje kalbi su npc Cha chaDėl UI tai viskas tą ką paminėjai ir dar daugiau bugų yra, bet man atrodo, kad jie tikrai dar pertvarkys UI nes tokių visai basic dalykų trūksta kartais kaip kad minėjai - langų perstumdymas ar panašiai… O dėl grafikos tai blemba man ir taip neveža kompas mano šito game net ir ant normal nustatymų, gal dėl to kad lošiu ant poros metų senumo laptopo JuokiasiAi o dėl planetų linijiškumo tai nežinau ar buvai jau kitose planetose, bet aš į antra planetą (neskaitant akademijos/intro planetos) nuskridau ir ten iš pirmo žvilgsnio viskas tai pat… Questą duoda kažkokiam slėny, o už kalno tau markas ir turi apeidinėt kaip durnius nežinia kiek nors minimap’e matosi.

as tik 10lvl pasiekiau, ir paimiau shuttle i kazkokia stoti kosmose ir nebezaidziau daugiau… del solo questinimo mane ne taip supratai - man patinka su parciu kazka veikti, bet swtor, nelabai tave agituoja kazka veikti su parciu… va pvz rift’e jei keliese prie riftiniu priesu buna galima vieno mygtuko paspaudinimu party ir net reida suburti. Na bet bendrai paemus end-games bus toks geras kaip questinimas idomus Šypsena