pirmasis gyvenime
Netrivoju pasigirt - vakar pirmąkart dariau sušį…Buvo skanu, bet išvaizdos klausimu dar bus padirbėta ateity Skanėjos sušio ryžius (visą tą mažą pakelį) viriau 20 min., tada ant jų supyliau pagardus (3 valg. šaukštai ryžių acto + 2 valg. šaukštai cukraus + 1 arbat. šaukštelis druskos ant silpnos ugnies pakaitinta iki vientiso skystimo). Įdarui pradžiai rinkausi paprastus derinius: sūdyta lašiša + avokadas + agurkas ir tunas + majonezas + avokadas + agurkas. Aišku, prie viso to sojos padažas ir wasabi krienai. Labiausiai nesekėsi vyniot, bo patirties nulis šioj srity…Užtat išvaizda apverktina truputį…Bet suėjo
sueitų ir man
ziurint i foto tai toks ispudis kaip is restorano
nepasakyčiau, kad išvaizda apverktina, man atrodo visai normaliai, tik gal ties gabaliukų dydžio vienodumu padirbėti galima.
belieka išmokti juos pagaliukais gaudyti
gaminsiu butinai kazkada niekaip neprisiruosiu
Viskas cia normalei
Ačiū visiems, kas nesupeikė. Dėl produktų ir sušio ruošimo subtilybių tai aišku, kad mums be šansų pagamint jį tokį, kokį valgo japonai. Pastarieji, beje, cepelinų irgi neišvirtų tokių, kokius kertam Lietuvoj. Visgi, nors ir nėr pas mus parduotuvėse itin kokybiškų produktų, imituot sušį ir pasiįvairint lietuvišką racioną kartkartėm tikrai verta. Ir, beje, pagaliukais juos valgyt visai nesunku youtube.com/watch?v=m94My4XkZTo&feature=related
visai tereikia biškiuko praktikos… tada gali ir kitką jais valgyti
šlykštesnio dalyko nesu gyvenime ragavus
esu gamines pora kart visai gavosi tik rei ryzius plonai ant dumblio isdeti
Super! Aš vakar irgi dariau. O kadangi per daug ryžių išsiviriau, tai ir šiandien dariau
spaceLover > Tikra sushi gausi tik japonijoj, taip kad nereikia lia lia.
Netikiu, kad susis is japonijos man patiktu taip kad NADA LIA LIA. nes nemegstu tokios virtuves be jokiu prieskoniu ir skonio