pirmasis gyvenime


pirmasis gyvenime

Netrivoju pasigirt - vakar pirmąkart dariau sušį…Buvo skanu, bet išvaizdos klausimu dar bus padirbėta ateity TaipSkanėjos sušio ryžius (visą tą mažą pakelį) viriau 20 min., tada ant jų supyliau pagardus (3 valg. šaukštai ryžių acto + 2 valg. šaukštai cukraus + 1 arbat. šaukštelis druskos ant silpnos ugnies pakaitinta iki vientiso skystimo). Įdarui pradžiai rinkausi paprastus derinius: sūdyta lašiša + avokadas + agurkas ir tunas + majonezas + avokadas + agurkas. Aišku, prie viso to sojos padažas ir wasabi krienai. Labiausiai nesekėsi vyniot, bo patirties nulis šioj srity…Užtat išvaizda apverktina truputį…Bet suėjo Cha cha

sueitų ir man Gerai

ziurint i foto tai toks ispudis kaip is restorano Mirkt

nepasakyčiau, kad išvaizda apverktina, man atrodo visai normaliai, tik gal ties gabaliukų dydžio vienodumu padirbėti galima. Šypsena Gerai

Gerai belieka išmokti juos pagaliukais gaudyti

gaminsiu butinai kazkada Cha cha niekaip neprisiruosiu

Viskas cia normalei

Ačiū visiems, kas nesupeikė. Dėl produktų ir sušio ruošimo subtilybių tai aišku, kad mums be šansų pagamint jį tokį, kokį valgo japonai. Pastarieji, beje, cepelinų irgi neišvirtų tokių, kokius kertam Lietuvoj. Visgi, nors ir nėr pas mus parduotuvėse itin kokybiškų produktų, imituot sušį ir pasiįvairint lietuvišką racioną kartkartėm tikrai verta. Ir, beje, pagaliukais juos valgyt visai nesunku Cha chayoutube.com/watch?v=m94My4XkZTo&feature=related

visai Ne tereikia biškiuko praktikos… tada gali ir kitką jais valgyti Mirkt

Baisusšlykštesnio dalyko nesu gyvenime ragavus

esu gamines pora kart visai Gerai gavosi tik rei ryzius plonai ant dumblio isdeti

Super! Aš vakar irgi dariau. O kadangi per daug ryžių išsiviriau, tai ir šiandien dariau Cha cha

spaceLover > Tikra sushi gausi tik japonijoj, taip kad nereikia lia lia.

Netikiu, kad susis is japonijos man patiktu Mirkt taip kad NADA LIA LIA. nes nemegstu tokios virtuves be jokiu prieskoniu ir skonio

Gerai Taip