Pirmas legendary:)

Pirmas legendary:)

Tai jau gali pardavinėt tipo už realius Pinigai kai bus indentifikuotas? Cha cha

nezinau kaip ah veikia Cha cha bet kiek girdejau dar nepaleido prekybos uz tikrus Pinigai

tik stipriai abejoju ar kas pirks už realius $ ne 60lvl itemus, kai dabar gali aukcione jų prisipirkt kiek nori už žaidimo gold Cha cha kažkaip mažoka dmg Nekaltas pas mane 15lvl wizard ~ 48 dps Šypsena

tai as ir nedesiu i ta aukciona Cha cha demon hunteriui panaudosiu Šypsena del mazo dps tai gal as su witch doctor nemoku zaisti arba cia melee dps gal Nekaltas

Man lygiai toks pat iš statinės krito Cha cha

kiek teko ziurineti, idomiai ten labai skaiciuojasi tas bendras dps, ale sudeda visus ofensive status, ir padalina is kazkokio kofo, ko pasekoje jei tu uzsidedi zieda su +3-5 dmg, tai prisides ne 3-5 o apie 17, priklausomai kaip turi susikeles kitus status…reikes dar daugiau pasigilinti i ta skaiciavima Šypsena

o.O Aš dar nesu radęs jokio legendary daikto ;/ Bet DPS tikrai mažai. Užsidėk kokių INT daiktų, ar pas kalvį kokį dalyką nusikalk Šypsena

tai pas mane random daiktai buvo, su 1-2 int Cha cha dabar jau susitvarkiau. D3 daiktai gaunami is AH, o as dar pinigu sukisau i craftinga:/

Nu craftingas yra gerai, jeigu tik tuo užsiimsi ŠypsenaAš pvz neišmečiau nei vieno mėlyno daikto, visus į materialus verčiu, o jau po to pasicraftinu. ŠypsenaKelis nebenaudojamus gerus daiktus pardaviau AH

Kaip loshiasi uz sita?Ash norejau losht uz ji,bet visgi maga pasirinkau,kolkas smagiai loshiasi ir nesigailiu,bet dar tik 22 lvl

kažkaip nete panorėjau diablo II palošt (III netraukia) gal kas nori padovanot cd-key? Cha cha