Ikalkit Tada bus daug linksmiau diskutuot su tais, kurie amziais kritikuoja kitu elgesi, nes yra “protingesni” uz kitus
Bet tokiu atveju musu vaikai selios be prieziuros blogos mamos, blogos mamos
Lyjja, Tegul vaikai be mūsų pagalbos bėga, griūva, keliasi vėl bėga. Tačiau mūsų laikysena turi būti kaip uola - tyli ir tvirta. Tegul iš tokios mūsų laikysenos mokosi mūsų vaikai.
Kazi kaip vaikas gali is stovincio, nestumiamo vezimelio iskristi?
o tevelis gali alaus bokala pakelt uz tai? as kukliai patylesiu ir skaniai isgersiu alaus sypteledamas i sia diskusija…
Tai is muses drambli puciam, ane? Man labai labai juokinga si diskusija
Cassiopea man teko matyti vaizda ,kai vaikas kalesi ant cementiniu grindu tiesiai veidu i zeme…noretum pamatyti vaizda? kai teka upeliais kraujas is nosies…ir iskaltu dantu? o pasekmes tolesnes isivaizduoji? dabar galim susimusti taurem, kaip ne kai kurios personos cia siulo, ir isgeriam i sveikata…duok dieve tau proto! uz ta ir isgersiu!
Ai, tai as neprotinga esu, ane?
ne, nu juokinga skaityt tokiu atveju bet kurią nuotrauką, kurioje nufotografuotas vienas vaikas, galima sukritikuoti, kad esą vaikas paliktas be priežiūros, nesaugiai, ir t.t. O nerimaujantiems dėl purvinų batų, tai ar esat tikri kad prieš tai į vežimėlį niekas nedėjo bulvikių, morkikių ar kitų šaknavaisinių daržovių? gi jos toje pačioje žemėje auga, po kurią su batais vaikštom
Nuska
NON, negąsdink. Betkur tai gali įvykt. Pvz. mano krokiukas sugebėjo visą nosį suart kapinėse per Vėlines. O galėjo ir lūdniau baigtis - panašiai kaip tu rašai, nes antkapių kapinėse tai daug…