oi nu tie moralizuotojai neturi ka veikti.Nedarykit perekshliu klubo as vaikams leidziu ir batus sushlapt,ir smelio pakramsnot,kad zinotu kas tai yra,ir dar daug kitu “pasibaisetinu” dalyku.Ir gyvi sveiki vis dar
Kaimynas tuo vezimeliu naudojosi veliau
tegul naudojasi i sveikata.Negi plika batona desi tiesiai i vezimeli.Dabar praktiskai viskas yra SUPAKUOTA
Ir tegul naudojasi i sveikata. Jeigu jis tikisi, kad kiekviena karta palietus rankena ji yra sterilizuojama ir taip jis apsaugojamas nuo niezu - labai klysta. Sitoj vietoj patarciau visiems patalogiskai bijantiems bakteriju sekti Kinijos pavyzdziu ir vaikscioti su guminem pirstinem, o ant veido uzsideti kauke. Pradzioj bus keistas vaizdelis, bet ilgainiui priprasime, bet nors zinosime, kad tokius zmones reikia apeiti lanku.
lyjja,nera ko pridurt
Beje, pastebejimas - tai net ne maisto prekiu parduotuve
Maxima - ne maisto prekių parduotuvė??? muahahahaha
xi xi xi… kazi kiek tokiu “gerieciu” realiam gyvenime yra? visi tik internetiniuose puslapiuose dedasi geresni nei yra
Kazkaip neteke matyti Maximos su medinem grindim
Jei nori pamatyti, reikia važiuoti į Palangą arba žiūrėti į nuotrauką
Akropoly, Vilniuje, ten kur rubai irgi medines grindys
negrindyse cia esme… as pvz irgi niekada nekelciau vaiko i toki vezima- jei batai purvais aplipe… bet kolkas sitos bedos neturim, nes telpa dar i ka kedute ant vezimelio, kur atsilenkia, o kad kiti taip elgiasi- tai nei labai jau pritariu, bet ir moralizuot nepuolu…
Tai cia matosi irgi yra atlenkiama kedute…as tai irgi nemoralizuosiu…man is tikruju tai dzin kas kaip vaikus vezioja,ypac sita persona,jei jau suni ant stogo prirista laike per karscius tai nenustebsiu jei ir vaika kada nors ant masinines bagazines uzkraus…
Man tai dėl tų batų purvinumo tai dzin, bet šiaip vaizdelis nekoks… Nes priminė reklamą kur tėvai dėl vaiko padarytų viską pasualyje bet nepadarė (neprisegė automobilyje ir iškrito panelė per priekinį langą). Tai čia paskaičiusi komentarus pridėčiau tokį moralą: tėvai nenorėjo iš vaiko atimti vaikystės, bet… (ir įsivaizduoju kaip kam nors užkliuvus už vėžimo bernužėlis skrenda aukštėlnikas ant žemės).
Valll, isivaizduok kiek nori ir ka nori. Man dzin. Mes papramogavom ir viskas tuo pasibaige. Paskui jis pasiprase islipti is jo.
Tiesiog už tokio vaiko saugumą atsako tėvai, o ne pats vaikas, dėl to ir elkimės adekvačiai
Prisiminkite, akd visi mokosi is savo klaidu. jeigu tevam reikia, akd vaikas prasiskeltu galva, jog pradetu rupintis jo saugumu, tai reiskias, kol taip neatsitiks, nepamastys. Antra vertus, as pvz. maximoj imu supakuotas prekes ir man visai dzin, kas tam vezimelyje vaziavo. Visi jie ten purvini, dulkem is lauko apnesti
ne,nu turi buti ribos.Kartais vaika vezioju tokiam vezime,nes kitaip apsipirkti-be sansu.Bet visada liepiu jam sedeti.Zinau,kad jam nieko nenutiks.Kam kudakuot del tokiu absurdisku dalyku?Kai per gatve einate,visai nemaza tikimybe,kad koks girtas vairuotojas nushniosh jus nuo perejos it shachmatu figurytes,bet nuo to visos perejos staiga netapo mirtino pavojaus zonomis ir vaiku uzsimususiu parduotuves vezimu pagalba,ESU TIKRA,yra zyyyymiai maziau(jei is vis yra),nei numushtu gatveje,jeigu ka.
Blyn, netikejau, kad del tokios nekaltos nuotraukos issivystys tokia diskusija Noretusi paklausti komentavusiu apie motinos neatsakinga elgesi, aisku, tu, kurios turi vaiku - Jusu vaikas iki siol dar nei karto nera griuve, nusibrozdine ar guzo ant kaktos tureje Jei taip, tai visas turimas savas ir kaimynu kepures nukelsiu, o ir dar kokiu nors kitokiu budu pagerbsiu. Izangai , nes nedristu pasiulyti , ba busiu apkaltinta aplaidzia motina, kuriai rupi tik ikalti
ikalam