pintas krepšis
Mano nupintame krepšyje pirmiausia įsitaiso katė Runcė. Ji - pati reikliausia mano pintų daiktų vertintoja.
O be krepšių ką nors įdomaus darai?
Kartas nuo karto dar zmona padaro
taip, darau. Visą vasarą kone kasdien skaldau akmenis. Po kelias valandas, o per išeigines ištisą darbo dieną. Puikus, atpalaiduojantis užsiėmimas. rekomenduoju. Ten, kur aš gyvenu ištisi akmenynai.
Aš norėjau paklausti, ar ką nors įdomesnio pini? Aišku gerai akmenis skaldyti irgi reikia mokėti.
pinu dėžes žaislams, vaikiškus bekarkasinius ir vaikiškus karkasinius baldus, bet daugiausia dėmesio skiriu pynimo vadovėliui. Prie jo rašymo sėdžiu kiekvieną dieną. ieškau bendraminčių, kurie nupintų pavyzdžius ir bendradarbiautų su manimi.
Tai tau butinai temoje apie pynima pasireikst reik, bendraminciu tikrai nemazai
Tokių pynėjų kaip aš Lietuvoje keliasdešimt o gal ir daugiau, tačiau jie kuklinasi ir tupi pogrindyje. kaip juos iš ten ištraukti?
Basliu… o rimtai tai nzn. Lab daug duoda internetas, bet kad ir nemazai sedziu, bet tokiu megeju kaip as pakonstruot nera daug. Su geresnem galvom mauna is LT, o idejiniai arba neturi rysio arba nesilavina…
Dar amžiną atilsį Leninas mokė: reikia bendrauti, bendrauti ir dar kartą bendrauti. tik bendraudami pynėjai gali išgyventi krizės kamuojamoje Lietuvoje. Vienas, net pats talentingiausias pynėjas ir dar plius proto bokštas, dar partijos narys ir pan. niekada neišgyvens. Galima tik pasvajoti, bet problemą išspręstų pynėjų sąjunga, asociacija, partija, bendrija ir pan. Bet kas iš Jūsų užsivers ant pečių organizatoriaus naštą. juk visuomeniniais pagrindais…
katytė tokia miela
Jei dirbi tai nėr kada prie kompo sėdėt. Didesnė dalis normalių pynėjų išvis su kompu nedirba. Beje , o kur pynėjų tema?
[biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/545943.404-=(661776131](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/545943.404-=(661776131)Kad ner kada prie PC sedet tai nelabai tikiu, sviestis tai reik, o ir bendraminciu surast galima
Nueiti iki kompiuterio užtrunka kelias minutes, todėl laiko stoka teisintis negalima. Pynėjai turi bendrauti savame forume. Šiuo metu forumas pusiau numiręs. Ko reikia? Informacijos apie muges, nes kiekviena mugė, tai – savotiškas pynėjų meetas, kuriame jie gali bendrauti. Ne tik gali, bet ir privalo!
Nu gerai, o kiek žinot pynėjų pas kuriuos yra iš tikro ką pasimokyt ir kuris išduotų, kad ir smulkias savo paslaptis.
katyte!