Pinigų Medis

Sveiki, persodinau 7m. senumo Pinigų medį ir jam kažkas nepatinka: leipsta, geltonuoja šakos, lapai, kažkoks suglebęs visas… Ką daryt? :frowning: Gal reikia trąšų?

Nemanau kad trąšos padės šituo atveju… manau geriausiai būtų pakurti backupus senam Pinigų medžiui ir paleisti jį atgal į Bangos forumo eterį, o šitą nedadirbtą nesamonę dadaryti iki tokio lygio kada jinai gali būti persodinta… nes čia dabar gaunasi kad tas Pinigų medis nustips tiesiog dėl kelių žmonių nekompetencijos tvarkantis su tokiu delikačiu projektu. Ne šiaip sau geltonuoja tos šakos ir nebevyksta čia nieko apart klonų nesąmoningų temų, nemokat suvirškinti info tai bent jau priimkit tai ką kiti dalyviai jums teikia jau sutvarkytą. Kiek dar laiko jums užtruks kad suprastumėt kad nužudėte forumą, kol nebeliks nei vieno lankytojo? Tai yra jūsų matuoklis? Viskas čia kritiškai griūna, paleiskite backupus senos Bangos. Trąšomis čia jau tampa pats forumas.

1 Patinka

meilės trūksta

Ne, tai Tu gi geriau žinai

ką tu čia svaigsti, pasižiūrėk į vazonėlio dydį… čia ne tik žemės bet ir oro trūksta, tokie specialistai numarins net mumiją

1 Patinka

Eiktu. Tipo vazono didesnio reikia? Bet čia ir taip jau 25-27 cm . Manęs gal tiek ir nenuvertinčiau, bet svarbu Tau smagu :v:

vietos akivaizdžiai trūksta, vazone bus daugiau to augalo šaknų negu žemės

Aha, as ir manau siek tiek didesnio vazono gal reiketu

Ok, bandysiu tada. Nors katik persodinau. Oi oi, nori namie jaukumo, gėlių - tai turi vargų :)))