dnb eledctron irgi sena reik turet, ar ir naujos galioja?
tai tada paaiskink man, kaip tau pavyko tiek daug bilietu nupirkt, jei tu reisu tiek mazai? ir juk pats sakei, kad pigiu bilietu rugpjucio menesi jau buvo nebelike? ir kaip as galejau ispirk bilietus, jei man neleido ju nupirkt? vis ismesdavo ta pati suda…
O štai man iškilo bėda bėdelė. Susiradom pakankamai gerus skrydžius (ne centai, bes mus tenkina, nes mes truputį reiklūs datai), jau užsakinėjam ir šast pasirodo nepriima draugo kreditinės. Tai taip nusivyliau, kad nuotaika visai dienai dingo. Nuplauks mūsų geri skrydžiai, ir visa kelionė Taigi, gal dar kas susidūrėt su tuom ir gal priima kitas lietuviškas korteles, ne tik kreditines?;/ su visa electron bandėm, nieko.
Kuriuo metu reikia ten dirbti? A? Argi gaila papasakoti? Visada galvojau, kad esi, Razrucha, geras VYRAS , tep kad, kaip sako, nepa…k
Xe xe. Reik daug ir atkakliai bei pasiaukojančiai dirt ir arti. Tik tuomet paieška duos nors kiek apčiuopiamesnių rezultatų. Tu nori ten apčiupinti kažką ar ne? Tai va. Kepti karveliai patys neskrenda į burną niekada. Jiems reik padėti… patekt į burną, prieš tai pakepinus dar juos.
Štai kokį įdomų įrašą aptikau aerlingus kompanijos taisyklėse:
All Cabin Baggage, labelled at check-in, must weigh under 6 kgs/13 lbs and be small enough to fit in overhead bins.
Ką reiškia tas labelled at check-in ? Kad ir rankinį bagažą, tempiamą į lėktuvo kabiną, reikia leiblinti (tipo, birkutes džiauti, kabinti)? Kažkokia nesąmonė…
Kur dar neregistruojamas rankinis bagažas registruojamas? Jau nekalbant kad pas aerlingus tik 6 kg (The maximum dimensions for a cabin bag are: 56cms x 45cms x 25cms) rankinio bagažėlio…
aerlingus skraidina iš Vilniaus į Dubliną keleivius. Kartą jau skridau su šia kompanija iš Vilniaus į Dubliną, bet Vilniuj nieks neleiblino rankinio… Dabar iš Dublino varysiu…
Beje, Dubline yra tos žalios bandūros registracijai į aerlingus skrydį ("FastPass" Self service check-in), bet vėl niuansas durnas:
Hand Baggage, Ticket & Customer Service Desk check-in
Passengers travelling with hand baggage only can check-in at:
- Designated hand baggage desks
- The Ticket Desk, when collecting tickets, and
- The Customer Service Desk.
Available at most airports.
ir nė žodžio apie "FastPass" Self service check-in
(FastPass is our airport check-in self-service initiative. Passengers can check-in quickly by using touch screen technology.)
Tad klausimas daugiau patyrusiems, ar kas ten esat bandę užsicheck-int Dubline prie tų žalių bandūrų ir kaip ten yr su leiblais ištikrųjų kai turi rankinį bagažiuką?
Aciu aciu uz grazius komentarus ir palyginimus.
Supratau kad taip mastant duosiu uzsidirbti Rynaair.
Gryzes imesiu savo ispudzius.
Geru kelioniu visiems. !
Gerb. nofrills čia viską išdėstė kuo puikiausiai, kaip tikras asas ir reikalo žinovas. Net Kauno oro uosto niuansus žino kuo geriausiai, ypač kai ten vakare viens po kito trys Ryanairo Boeing 737-800 reisai išvykimo. Tuomet ir su check-in on line pasivėlinti gali tam Kauno oro uoste su Priority boarding lapais jau ant rankų tik likus valandai iki skrydžio ten pasirodęs…
Kvaila registracijos (check-in) sistema, patalpinta už seciurity kontrolės zonos. To niekur dar matyt neteko.
Bet kažkodėl nė žodžio apie Bremeno oro uostą! Draugai vadinasi. Būčiau žinojęs…
Tuomet viskas aišku su tavim - nelabai kuom gali man pagelbėt. Ax. Bet pastebėjimai geri iš Skavtos oro uosto.
Butu po lita, jau butu nupirkta
Aciu, bandysim palaukt
a tai klausimas, ka siulo. gal jau ir dabar bilietai po 1 LTL
Manau, kad taip, verta palaukti iki kovo-balandzio
Sveiki,
reikia bilieto birzelio menesiui, tiksliai zinau data. Ar verta pirkti ar dar daug sansu sulaukti is ryanair’o ir kitu geru akciju?
Rally rašė:
Klausymas del maisto ir suvenyru kainu buvo tam,kad mazdaug paskaiciuociau kiek pinigu vestis i kelione…Niekada nesivezioju perdaug grinuju…O buna vietu kur korteliu nepriema…Kad nereiktu namiskiams per westernunion perlaidos daryti jei pritruks
p.s. As ne jaunasis verslininkas,as tik darbuotojas
P.s.s. Vila ne Kanuose
Tai kam tau tos suvenyru ir maisto kainos bei skaiciuotis ten kazka (kiek pinigu paimti ir veztis i kelione), kai tu tu pinigu turi kaip sieno, a? Nebent pas tamsta suvenyrai tai kelios naujos masinos is kiekvienos salies ir tuomet tenka jau skaiciuot ar tilps tau visos suvenyrines masinos i didziuli angara… Tik tie, kas sieno daug neturi, skaiciuoja ir galvoja kaip pigiau nuskrist ir apsipirkt.
Aaaa, tu jau ne verslininkas, o tik darbuotojas? Tuomet tai keicia esme, jei paciam moketis tenka uz keliones ir suvenyru brangiu neinasi ipirkt. Uzjauciu, nes daugelio biudzetas labai ribotas yra.
Pst Pst. O kaip su tamstos vila tuomet, jei Kanuose jos ner? Tikiuos ji ne Monake?
Kokiam cia aerouoste? Tipo cream negalima nestis tik i Ryanair skrydzius o kitu kompaniju galima
Klausymas del maisto ir suvenyru kainu buvo tam,kad mazdaug paskaiciuociau kiek pinigu vestis i kelione…Niekada nesivezioju perdaug grinuju…O buna vietu kur korteliu nepriema…Kad nereiktu namiskiams per westernunion perlaidos daryti jei pritruks
p.s. As ne jaunasis verslininkas,as tik darbuotojas
P.s.s. Vila ne Kanuose
be-cukraus rašė:
Gal nepataikysiu i konteksta,bet noriu pasidalinti tokiu nesusikalbejimu Ryanaire. Zodziu,pas juos prie bagazo tikrinimo,kuri nesiesi i salona lektuvo,esti tokia lentuke, ant kurios parasyta,kad negalima nestis cream. Na ir as,saunuole,nepagalvodama nieko blogo,ruosiuosi sau temptis i lektuva kazkiek prancuzisko surio ir is manes ji visa konfiskuoja,nes mat,cia ne cheese, o cream! Nu virsune,zodziu,prie mano akiu visa suri ismete i kibira,arba pasiule atiduoti savo bagaza ir apmokestinti ji ir taip issaugoti surius. Zodziu,turejau viena ir kieta suri,bet man paaiskino,kad jo 50g perdaug,negu leidzia norma. Tai toks mano nutikimas. Gal cia mano kvailumas,bet.
Arba tau nesiseka labai arba ten koks nors nesusikalbejimas. As seniau irgi labai drebejau del bagazo, bet dabar, kaip ziuriu, nieks labai grieztai i rankini bagaza neziuri tiek svorio,tiek gabaritu, tiek kiekio atzvilgiu: daznas pilietis i lektuvo salona jau tempia 2-3 krepsius, kuriu bendras svoris gerokai virsija kad ir leistinus 10 kg ryanaire ar dar maziau - 6 kg Aer Lingus.
As be problemu rankiniame bagaze nesuosi i salona ir bananus, ir apelsinus, ir mandarinus, ir baronkas ir net batona…
Tiesa, maciau kaip Vilniuje vienai damai is rankines iskrapste 2 skardines bonkas po 0,33 litro is jos rankines tikrintojai. Jie tik pasiteiravo ka ji sitiek laiko veike iki registracijos, kad dar nesasi i salona draudziamus daiktus?
As net zirklutes nagams karpyti "kusacku" tipo jau tempiuosi i salona ir niekas nieko, iskyrus kad nuolat kabinasi prie laptopo: isimt, ijungti praso…
sueno rašė:
Ne pigiausias variantas, bet geriausias kainos ir kokybes atzvilgiu - Gatwickas ir traukiniu, bet ne Gatwick express (£16, 30min), o Southern only (£9.50, 40min) iki Victoria.
Gal ir taip, bet jau esu rades, kad is Lutono nakti Londona galima pasiekt ir uz 3 eurus.
zanaz rašė:
Gi parasyta ju puslapy kad tik nuo kovo 18 pradeda vaziuot i Gatwick’a is vis
Nesigincysiu, bet man takart susidare nuomone, kad bilietai iki kovo 18 jau visi ispirkti…
Gal nepataikysiu i konteksta,bet noriu pasidalinti tokiu nesusikalbejimu Ryanaire. Zodziu,pas juos prie bagazo tikrinimo,kuri nesiesi i salona lektuvo,esti tokia lentuke, ant kurios parasyta,kad negalima nestis cream. Na ir as,saunuole,nepagalvodama nieko blogo,ruosiuosi sau temptis i lektuva kazkiek prancuzisko surio ir is manes ji visa konfiskuoja,nes mat,cia ne cheese, o cream! Nu virsune,zodziu,prie mano akiu visa suri ismete i kibira,arba pasiule atiduoti savo bagaza ir apmokestinti ji ir taip issaugoti surius. Zodziu,turejau viena ir kieta suri,bet man paaiskino,kad jo 50g perdaug,negu leidzia norma. Tai toks mano nutikimas. Gal cia mano kvailumas,bet.