Idomu butu paklausyti, tu lietuvaiciu, kurie dirba Ryanair. Nes skrendant i NYO viena stiuardesiu prabilo lietuviskai
Bet gal cia reikia kita tema uzvesti
Tai bet cia gi nieks neliepia jiem sakyt savo pavardes ir asmens kodus
Siaip tik pakalbeti
Del zodzio laisves tai taip. Turiu du pazystamus (ne lietuvius), kurie vakar pradejo training DUB. Ziuresim, kaip ten jiems seksis
aš pasiūlyčiau tokį variantą: nuskristi su ryanair iki Stokholmo (nežinau kiek kainuotų vienam žmogui roundtripas, nes žiūrėjau iš karto šeimynai 2 suaugę ir 1 kūdikis, tai gavosi su mokesčiais 350 lt)
tada iš Stokholmo į Reikjaviką, pasinaudojus www.icelandexpress.com - čia skrydžiai tikrai nebrangūs. pabandžiau suvest datą gegužės 1 - 11, gavau tokias kainas:
Outbound fare, adults 1 x 995.00 SEK 995.00 SEK
Inbound fare, adults 1 x 885.00 SEK 885.00 SEK
Airport taxes and fees 785.00 SEK
Total 2,665.00 SEK
SEK kurso tikslaus nežinau, bet apie 0,35ct. rezultate gaunasi roundtripas apie 1200 lt(su ryanair)
manau suma tikrai padori.
Pries kelias dienas parskridau su Ryanair, bet nieko tokio besileidziant lektuvui nepastebejau, taip kaip ir visus kitus kartus skrendant su kitomis avialinijomis.
Tai ir gerai, kad "nieko nepastebejai", absoliuti dauguma ju skrydziu - normalus. Bet esme ta, kad nemazai Ryanair pilotu jauciasi pernelyg spaudziami laiko atzvilgiu, bijo netekti darbo jei atsisakys skristi pavarge ir pan., o tai neprisideda prie skrydziu saugumo. Zinoma, as zaviuosi tuo, kad jie padare revoliucija Europos skrydziu rinkoj. Bet lazda turi du galus…
Beje, cia galit paskaityti, ka apie tai mano patys pilotai:
sveiki, turiu problemele. Buvau is anksto nusipirkes bilieta, taciau negalesiu su juo skristi, nes atsirado siokiu tokiu sveikatos sutrikimu Ar butu galima su Airbaltic’u susitarti, kad as neskrendu tuo laiku, bet jie man duotu kredita velesniam skrydziui? Jei tai imanoma, ar man tektu vykti i ta aerouosta, is kurio turejau skristi, ir tik ten pasikeisti data bei primoketi, ar tai imanoma internetu, o gal kazkokioje ju atstovybeje?( beje gal ji yra kur nors Siauliuos?) Labai nesinori pirkti naujo bilieto, jei yra galimybe kazkiek sutaupyti, nes netiketos islaidos gydymui labai suverze dirzus
Siaip pirmiausia reiketu kreiptis i agentura kurioje pirkai bilieta. Jeigu pirkai internetu, tuomet skambink i airBaltic atstovybe:
Užsakymų tel.+370 5 2356000
Darbo laikas:
PIR-PEN 08.00-20.00 val.
ŠEŠ-SEK 09.00-18.00 val.
Viskas priklausys tik nuo to kokiomis salygomis pirkai bilieta. jei tai buvo is anskto pirktas, su nuolaida ar pan, tai jis beveik 99.9% buna negrazinamas, neatsizvelgiant i salygas del kuriu negali pasinaudoti bilietu.