pietūs
čili sriuba ir bandelė
o kas ten plaukioja, tarkuotas suris?
taip
o skanu buvo?
aha, mėgstu aštriai
tai gerai reiks ir man isbandyt… o cia pats gaminai? nu as, aisku, pats negaminsiu… niekuo neapsiimu, kas trunka ilgiau 10-ties minuciu… cia apie maisto gaminima
Kaip skanu .
zymiai geriau negu pries tai buves keksas
taip pats ir labai lengvas gaminimas o skonis nenusileidžia Mambo picos aitriai srubai
Parasyk kaip gamini
pakepinu faršą su svogunais; pomidorus (be odelių), papriką, česnakus, pupeles į puodą, ten pakepintą faršą, sultinio kubelius, prieskonius ir viską troškiname/verdame. aš įpilu šiek tiek vandens. aštrumui naudoju jelapeno marinuotus pipirus. prieš valgant kol karšta sriuba galima įdėti tarkuoto surio.
nu blem, cia laiko reik turet nu gal greiciau nebut tokiu tinginiu, kaip as
Receptas labai cili troskini primena, skirtumas tik kad vandens daugiau turbut
skanumelis
Chili gerai (keisk suri, reiketu parmezano arba kitokio kieto surio) Balta bandele - negerai PS: farsas jokiu budu ne kiaulienos, ane?
Viskas čia gerai su ta balta bandele Prie čiliuko kaip tik Aišku, čia skonio reikalas
Mėgstu aštrokus patikelus,bet čili dar neragavau.Gal kada ir aš sugebėsiu taip gaminti
rechka–> sūris koks šaldytuve buvo tokį ir paėmiau o bandelė man kaip tik balta prie tokios sriubos. Faršas jautienos buvo Euraz–> receptą internete kažkada radau, pavadinimas buvo - čili sriuba