pietūs

pietūs

čili sriuba ir bandelė Šypsena

o kas ten plaukioja, tarkuotas suris?

taip

o skanu buvo? Cha cha

aha, mėgstu aštriai

tai gerai Cha cha reiks ir man isbandyt… o cia pats gaminai? nu as, aisku, pats negaminsiu… niekuo neapsiimu, kas trunka ilgiau 10-ties minuciu… cia apie maisto gaminima Cha cha

good Gerai Niam niam

Kaip skanu Niam niam.

zymiai geriau negu pries tai buves keksas

taip pats ir labai lengvas gaminimas Gerai o skonis nenusileidžia Mambo picos aitriai srubai Šypsena

Parasyk kaip gamini !!!

pakepinu faršą su svogunais; pomidorus (be odelių), papriką, česnakus, pupeles į puodą, ten pakepintą faršą, sultinio kubelius, prieskonius ir viską troškiname/verdame. aš įpilu šiek tiek vandens. aštrumui naudoju jelapeno marinuotus pipirus. prieš valgant kol karšta sriuba galima įdėti tarkuoto surio.

nu blem, cia laiko reik turet Šypsena nu gal greiciau nebut tokiu tinginiu, kaip as Cha cha

Receptas labai cili troskini primena, skirtumas tik kad vandens daugiau turbut Šypsena

skanumelis Niam niam

Chili gerai (keisk suri, reiketu parmezano arba kitokio kieto surio) Balta bandele - negerai NePS: farsas jokiu budu ne kiaulienos, ane? Šypsena

Viskas čia gerai su ta balta bandele Liežuvis Prie čiliuko kaip tik TaipAišku, čia skonio reikalas Flirtas

Mėgstu aštrokus patikelus,bet čili dar neragavau.Gal kada ir aš sugebėsiu taip gaminti Drovus

rechka–> sūris koks šaldytuve buvo tokį ir paėmiau Taipo bandelė man kaip tik balta prie tokios sriubos. Faršas jautienos buvo ŠypsenaEuraz–> receptą internete kažkada radau, pavadinimas buvo - čili sriuba Nekaltas